Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A képen látható hátsó emelő eladó 10eFt-os irányáron. Németországból lett hozva. Esküszöm nem nyerészkedni akarok!
Sipi, sajnos kellett a gyári kipu is.
Mától nincs GSR...
Remélem jövő héten már a fehéren tudok ülni...
sziasztok!Pár merszes kép csütörtökről ,,,,,,,,,,
100szonak is egy a vége,engem nembszol át vele Téma részemröl lezárva
Köszi szépen mindenkinek!
- Én plexi nélkül nyomom, szerintem a kicsi csak disz és drága is, a többi gyári csúnya, sőt, még egyáltalán nem láttam olyan plekót ami jól állna a GSR-en,de ez is izlés kérdése, védeni meg biztos véd, hiszen azért van
- Nekem most konkrétan 5,4-et fogyaszt, kb 220-240km-t megyek el egy tankkal..
- Akárkit vittem, még sose panaszkodtak, hogy kényelmetlen, hosszabb túrán se, de lehet fokozni a dolgot, Oldklu mester segit 1-2 szivacs réteggel
Szia. Igy van ahogy irod az újat 26000.- eladtam.
Szerintem sem ilyen dolgon kellene vitatkozni.Felesleges egymást bántani szavakkal.mymy egyre jobb irányba haladsz.Már csak azt nem értem amit külföldről mintának hozattál be abból minek akartál árat rárakni a mostani eladóra.Gondolom amit akkor vettél 39,000ft-ért azt már eladtad.Aham már rájöttem szóval azért akartad többért adni ezt,hogy a sok trauma,utána járást bele akartad számolni.
Na a mostani ár 35,000 ft.Akkor itt újabb problémás dolgok merülnek fel mégpedig az hogy a vásárlói réteg bizonytalan.Mivel már 32eft-től 39eft-ig új tartót is lehet vásárolni.
mymy tisztában vagyok azzal,hogy nem szívesen adnád úgy el,hogy bukj rajta,de fel kell dolgoznod mivel te használtad megszolgálta az árát.Szerintem tedd az árat valahol 25,000ft közelébe úgy talán reálisabb lesz és úgy valaki talán megveszi.
plexi: nekem a gyári nagy van és tökéletesen bevált. igen valóban feljebb tolja a szelet de a vállaimról levette és ezért lazábban tudom a kormányt is tartani, így hasalás nélkül 200 az utazó amúgy meg ronda
tank: én 200 km-enként tankolok, egyszer 214-nél elfogyott
utas: kifejezetten rühellem utasként. én motorozni akarok nem üldögélni. gixxerhez szoktam
ja. a barátom meg ilyeneket gyárt. 15e a hátsó, 20e az oldal
-passz, nekem nincs
-ha tényleg csak óvatos túratempó, akkor szerintem olyan 300-at is, én (120-130-al) kb. 260-280 körül szoktam tankolni, de még mindig volt benne egy pár km-re való
-nekem még nem nagyon panaszkodtak, igaz mikor az egyik haverommal kimentünk horvátba tavaly nyáron, akkor olyan 4-5 óra után már annyira nem tetszett neki:) (mondjuk eléggé fel is voltunk pakolva és rajta hátizsák volt végig...) sima túrázással szerintem semmi gond.
Tényleg ne legyen már itt balhé... a végén nem merek majd feltenni én se semmit eladni.

Plexi:
Szerintem magasság függő a dolog. Ha túl magas vagy, akkor pont a plexidre fogja fújni a szélt a nagy gyári cucc. De szerintem - csak szerintem - felesleges. A kis plexit én is csak dísznek vettem, haszna semmi. Bőrben simán tartható a 150-170-es tempó tartósan.

Tank:
Normál használatban (őrültködés, város stb.) 200 km. Laza túra tempóban 250-300 km. Hungaroring 120-150km.

Utas:
Attól függ mit szokott meg. És te mit szoktál meg... Hátul van az utas kapaszkodó, az oldalsó (pl. FZ6) kényelmesebb lehet. De egy sport vagy supermotonál 100x jobb. Az ülőlap teljesen megfelelő méretű. De ne ess abba a hibába, hogy túl kényelmes hátsó üléses motort veszel, mert akkor sosem fogsz egyedül motorozni... Én biztos nem veszek olyan motort, de ez megint az én véleményem.
Így van, mindenki, annyi pénzről álmodik amennyiről akar.

Komolyabb téma. Nézegetek motorokat és felkerült a listámra a GSR is, bár nem vagyok egy naked fan. Lenne pár kérdésem:
-Láttam néhány motoron szélterelő plexit, az ér valamit vagy csak dísz?
-hány km-t lehet elmenni egy tank bengávaltúratempóban?
-Utasok hogy érzik magukat?

Köszi
Igazad van de én semkit nem Geciztem de ez a takony magyaráz! Csinátassa meg aztán megtudja mi mennyibe kerül.
nehogy már ezen a tartón vagy annak összegén össze vesszetek !

Neked ennyit ér és kész, én meg nem veszem meg és annyi
Az a helyzet hogy 2 éve tagja vagyok de már nem sokáig.
Szia igen ilyent vettem én is csak ezt ha felszereled akkor két oriási lyukat kell furni a faridomra és ha leszereled ott marad a két szép lyukacska. És ronda fekete egy IZS motoro jól mutat!
Látod,ez mi geci dolog.Tegnap még 45volt,mostmár postaköltséggel együtt 35.Gratulálok,jo tagja leszel te ennek a csapatnak.már most látom
Joreggelt,hazaértem melobol.Dejovolt éjjel 1re menni
Ugy látom,akkor nemcsak én éreztem gyanusnak azt a 45ezres doboztartot
nincs egy hete hogy a cimbim vett egy GIVI tartókonzolt minden tartozékával együtt, csavarok, leírás, stb.....26péz....csak a dobozt köll rápattintani oszt kísz.....jah, és új.....
ha nem akkor meg jó lesz a kútba buktatónak