Sziasztok. Elöször mintát kellett szerezni mivel 2008-ban itt a forumon senki nem ajálta fel hogy neki van ilyen és vettem egy újat. Azt elvittem egy lakatoshoz aki lemásolta de ö esztergáltatott hozzá 2db végelzárot és 3darab pogácsát a csavarok alá és vett 3 kromozott acélcsavart alátétekkel. ezért a munkáért fizettem 15000.-ft amiböl 4000.- az esztergályosnak átadott.
Utána kerestem egy autófényezöt aki kikevertette a festéket és szorogittel eltüntette a heggesztési nyomokatés és munkadij volt 15000.- anyagköltsé 3500.-ft összesen 18500.-ft.
Ha valaki ezt 33500.- meg a postaköltséget megadja érte akkor átadom.
Eléggé "gazdagodjunk meg a tartobol" szagot érzek,persze tévedhetek énis.Viszont nekem már ennyi pont elég,hogy elmenjen töle a kedvem.Egy közösségben vagyunk,és valaki leakar huzni valakit innen.Eléggé negativ és elszomorito Csak hogy ércsd mire irom.Motorom sérülésekor saját pénzböl kellett also villakiflit vennem.101ezer gyárilag,ujonan.Volt,akitöl megkaptam 20é.Röviden ennyi a véleményem
Szerintem sem tudod eladni ilyen ár mellett.Itt neten több helyen olyan 32eft-ért kínálnak újonnan csomagtartókat gsr-600-ra.Igaz nem tudom milyen minőség,de a lényeg,hogy van.
Volna egy kérdésem mennyibe fájt neked ez amit itt kínálsz most?Mert azt írtad,hogy csináltattad.Az,hogy mit hozattál külföldről stb az nem érdekes mivel nem azt árulod hanem egy használt hasonló utánzatot.Ne érts félre nem bántani akarlak hanem csak érdeklődöm.Mert szerintem amit kérsz érte annak a feléért csináltattad vagy még azalatt.
Szerintem nem, mert akkor mikor nekem kellet ilyen és nem volt , én röktön megvettem volna ! Nem kellet volna várnom honapokig amig elkészül . Kénytelen voltam megcsináltatni, Fizetni kellet a gyáriért a mintavételhez, a lakatosnak, a heggesztönek, az esztergályosnak, a fényezönek, fizettem a festékkikeverésért.
Na látod ezért akartam leirni neked hogy mibe kerül egy ilyen . de te mingyjárt az árát kérdezted. Ami te ajálsz érte az még az anyagköltség sem érte el Minden képpen el akarom adni mivel nincs meg már a GSR
Szia. Megnézheted a volt gépemet azért amit lehetett meg adtam neki és nem sajnáltam költeni rá a lét. Ez a doboztartó egyedi és kiválló árú. Megprobálhatod megcsináltatni de nem biztos hogy igy sikerül. Nekem nagyon tetszet és más is azt monta hogy tökéletessen passol a géphez. Nem egy szögvasakbol tákolt valami.
mymy szóval pár éve a gyárit megvetted 39,000ft-ért most meg valami használt utánzatot akarsz eladni 45,000ft-ért?
Hm látom van üzleti érzéked!
De megjegyezném vigyázz span86-al mert az unokaöccsének a nővérének a nagy báttyának a régi szobatársa lókupec volt így span-ban is van üzleti érzék
Ha span86-nak elakarod adni írd neki,hogy te 75,000ft-ért vetted,de mivel span rendes tagja eme közösségnek neki odaadod mondjuk potom 39,000ft-ért.Így mindketten jól jártok span pszihésen,te meg anyagilag.Na milyen az ötlet ?
span86 ezt ne olvasd el!
Na mivel span ezt már nem olvassa sunyiban megegyezhetünk én adok a tartóért 11,000ft-ot na áll az üzlet ?
Azért probálom leirni hogy meg tudd mibe került nekem? A gyári az szar mert ki kell furni a faridomot és ronda fekete. Én nagyon sokat kérek 45 000.-ft
Szia. Én is szoktam viccelödni , de most más a helyzet! Nagyon sokat áldoztam ezért a doboztatoért hogy igy az én izlésemre megfeleljen. Én pár éve Németországból megrendeltem egy gyári darabot 39 000.-ft volt az ára! amiröl lett mintázva. Folytassam?
Sziasztok. Van egy GSR hátsó felni féktárcsával eladó. Nagyon keveset futott kb 3-4000km. Csak azért tartottam a mert cseréltem a kerekeket az egyiken rendes utcai gumi volt a másikon pályagumi ! Eladnám annyiért amibe nekem került 31000.-ft
Utána kerestem egy autófényezöt aki kikevertette a festéket és szorogittel eltüntette a heggesztési nyomokatés és munkadij volt 15000.- anyagköltsé 3500.-ft összesen 18500.-ft.
Ha valaki ezt 33500.- meg a postaköltséget megadja érte akkor átadom.