ahoj all....
tegnap találtam egy gyári gsr kormányvégsúlyt, teljesen sértetlen állapotban de csak a súly, csavar nincs, ha valakinek kell sikiiiicssson....
Jó Reggelt Geng!(sterek)!
Szombatra tervezek egy NEM rohanós túrát:
Bp. - Kalocs (Érsekség kincstárát megnézni, nem kifosztani), majd kaja a Duna partján (Náncsi, vagy Mári Néni étterme?), vissza Szelidi tó, annak a főterén, amit "Szittyó tétnek" hívnak, inni egy nagy málnát, onnan Hajós, ez egy pincefaló Kecel mellett, onnan Soltvadkert, fagyi és onnan haza.
10 körül indulnánk.
Izé egy kiszedett állapotú jobb lenne.De sajnos nem lesz jó.Gyári/bontott.Ilyen hajlított formát nemigen láttam gixxeren.
Bár nem lehetetlen.
Talán busa?
tegnap találtam egy gyári gsr kormányvégsúlyt, teljesen sértetlen állapotban de csak a súly, csavar nincs, ha valakinek kell sikiiiicssson....
De fain idő van ma reggel...... nagyon jó volt ilyen időben gurulni....de sajna a melóba...
Szép napot!
Szombatra tervezek egy NEM rohanós túrát:
Bp. - Kalocs (Érsekség kincstárát megnézni, nem kifosztani), majd kaja a Duna partján (Náncsi, vagy Mári Néni étterme?), vissza Szelidi tó, annak a főterén, amit "Szittyó tétnek" hívnak, inni egy nagy málnát, onnan Hajós, ez egy pincefaló Kecel mellett, onnan Soltvadkert, fagyi és onnan haza.
10 körül indulnánk.
Különben mi a vélemény? Nem sok kicsit a piros csík? Kell egyáltalán bármilyen szín a fehér felnihez?
Kérdés a hajlítás mélysége és a hossza na és a lyuk átmérő...
Bár nem lehetetlen.
Talán busa?
Gixxeré talán 8-e körül megvan utángyártottban.
Csak ilyen ősz fejjel minek kell még mindig a falnak rohannom fejjel!
Nem tanulok, hogy ez a fiatalok dolga!