Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 már letelt
vegyél fel msn-en ! van rá 5 perced
Nincs hozzá tartozó elektronika, az csak egy sima kapcsoló, ami megszakítja a gyújtást....
Nekem is és még egyet tudok, de szerintem sok motoron ki van már kopva az eredeti furat oválisra. Pedig én szoktam zsírozni mosás után, de úgy látszik ez ilyen, kikopik és kész...
Kösz Maci! Nekem meg van hajolva alapból a rögzítő csavar és így nagyobb lyukat generált magának (remélem érti mindenki, hogy miről beszélek ), ezért nem tartja rendesen a sztendert visszacsukott állapotban. A magas fordulatszámon történő rezonancia (12-14e között) miatt kicsit mozgó sztender a ludas, mert az ahhoz tartozó elektronika érzékel hibát... Szóval holnap elhozom és megnézem, hogy pontosan mit is kellene kicserélni, hogy működjön. Aztán jelentkezem. Remélem tényleg ez a gond.
mi kell? Olyanom van ami meg van hajolva kissé, az ingyen a tied. Ha elektronika kell akkor meg boltolunk.
Bocs Gekko... közgazdász vagyok, nekem kitámasztó.
na az még jó dolog.....én szerencsére most pont az ellenkezőjébe estem,ha mögém kötnének egy ekét felszántanám a fél világot,annyi energiám van
így kell.....aztán jobb is minden....
Nálam nem,rámtört a mély álmosság........nem birok magamhoz térni.....asszem ez a depresszió....vagy valami ilyesmi.....
jobban bizony,mááá lesz*rom az egészet
azóta csak pozitív dolgokat hallok
Jobban vagy csaj? Nehéz a hittérítők élete.....
ja...hogy a sztenderkitámasztó..... .....a sztender támasztja a motort....a sztenderkitámasztó a szetendert....és azt mi támasztja...ki?
gondolom a sztender
..... milyen kitámasztó?
Üdv! Úgy néz ki holnap el tudom hozni a motorom végre a szervizből...
Nincs valakinek elfekvőben komplett kitámasztó? Újonnan kicsit húzós lenne... Úgy néz ki az okozta a leszabályozást.
nappal is
Te úgyis nappal szoktál aludni....
ne is mert nem alszom tőle éjjel
Erre meg azt nem válaszolom, hogy van KV, de nem adok!
és később?
Van, sokféle.....de különben is....erre most nem válaszolok!