Nem, ő a titkárnőm...
Gino az szuper lenne, a probléma tényleg az amit lerajzoltál. kicsit kalapáltunk a csavaron, meg az érintkezőnél (ELEKTRONIKA ) betettünk egy kis darabot a műanyag kupak alá, hogy legyen tartalék, ha mégis elmozdulna. És így minden tökéletesen működött, kipörgött mindegyik fokozatban (na jó, csak 4-ig néztem meg) ameddig kell.
De gondolom ez átmeneti megoldás, a lényeg, hogy tudjuk mi a baj.
én még visszamentem egyszer szentendrére utána új motoros ismeretséggel bár tudom h nem szabad 'más márkájú pasikat' nézegetnem dehát így alakult ... jó volt a mai nap
A fordulatszámmal igen, de le kellene cserélni a kitámasztót és annak a konzolját (elektronika nélkül)... akkor lennék megnyugodva. szóval Maaaaaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A blokkhangot majd 48e-nél megnézik, akkor úgyis kell szelephézag állítás.
Olyan olcsó nem lehetett, amennyit én adni tudnék érte.....
Nem fogom próbálni sose nem, mert nem veszek ilyet, mást sem tudok nem, hogy ilyen sapit vegyek... meg ugye minek is
A tevét meghagyom neked, úgyis a te neved kiabálják mindig.
Gino az szuper lenne, a probléma tényleg az amit lerajzoltál. kicsit kalapáltunk a csavaron, meg az érintkezőnél (ELEKTRONIKA
De gondolom ez átmeneti megoldás, a lényeg, hogy tudjuk mi a baj.
Te vagy a szóvivője?
meg is csinálod Neki
Van egy vas darab, meg egy vezetékes bizbasz... na az nekem elektronika, hiszen megy be. :))))))
A blokkhangot majd 48e-nél megnézik, akkor úgyis kell szelephézag állítás.
Nem fogom próbálni sose nem, mert nem veszek ilyet, mást sem tudok nem, hogy ilyen sapit vegyek... meg ugye minek is
A tevét meghagyom neked, úgyis a te neved kiabálják mindig.