Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is visszahelyeződött március 1-el

Gino, mondj valami újjat, ezt eddig is tudtam

Tomiról van valami új hír? Mondjuk az, hogy 150-el ment sajna előre vetíti, hogy saját hibás baleset lesz.
Jó reggelt ! Na most mi van? Rosszat írtam ?
Áh.... hagyd...össze-vissza beszélek, írok!
Hát most lehangolódtam eléggé, mindíg roszul esik ha egy motoros összetöri magát, plána ha még... , kétszer gondoljon át mindenki mindent, na meg MINDENKIT HAZAVÁRNAK!
nekem már nincs
tudtam én meddig szabad kivonatni
kinek van kivonva a motorja, aki mégis megy vele ennek ellenére? Most céloztál valamire, vagy csak unatkozol, és megkérdezted?
Nem érted, mi?
Túl hivatalos a tényállás vázolása...
fejtsd ki ezt a mondatodat légyszi
Szasz!

Az új KRESZ engedi motoroknak a teljesítményadó és kötelező biztosítás nélküli részvételét a közúti forgalomba, onnan kivont állapotban?
Nagyon kell vigyáznunk!
Az autósoknak a többsége nem is hallott az új kreszváltozásokról....
mondjuk elég sok közülük a régiekkel sincs tisztában.....pl. index mire való....
Na sziasztok.
Olvasom mi van. Nopara, ezért basztalak le amikor kijöttünk a motoroddal, mert te is úgy mentél, mintha le sem raktad volna egy percre sem. A hétvégén 2-en haltak meg, a gödöllői kórházban jártam, 3 motoros feküdt bent. Mind olyan aki évek óta tolja, de most vette csak elő a motort.
Ráadásul az autósok is leszarnak, pénteken mentem 150 kilómétert, 4 tükröt hajtottam ki kézzel, térddel, meet behúzta rám, hogy ne férjek el.
ilyen hírt mindig rossz olvasni nem csak reggel
Jön Valaki esetleg?
Figyeljetek, ezt akartam irni,csak könnyes lett a szemem és nem láttam a betüket rendesen...
Ma reggel kitolom a vasat,délben jön Binláden,én elmegyek egy kicsit CityFighterezni,városba kell mennem ügyintézni....
Jó reggelt!

Rossz ilyen szomorú híreket olvasni reggel....
Sajnálom
Vigyázni kell nagyon.....fndi: amit láttatok rommátörve Budaörsön a Törökugratónál.......a srác a helyszínen életét vesztette... 3 gyerek maradt árván..... ....és a múlt héten itt Budaörsön Rajta kívül még ketten haltak meg.....2km es körön belül
Légyszi nagyon figyeljezek.....
bazz
kawasaki ER6 volt a mocc,de millió apró darabra hullott,úgy söpörték össze
neten nem találtam róla semmit,mondjuk hamar feladtam
kihajtott a motor elé egy nyugdíjas bácsika,megállt az út közepén.Tomi meg nem tudta kikerülni,belecsattant
bal alkar darabokban,könyöke is,agyrázkódás,ágyéksérülés,sokk
ja és az elsődleges szakértői vélemény szerint ez 150-nel történt
bővebben
tegnapelőtt Tomi barátunk hatalmasat esett motorral,Dabasnál....szerencsére jó a védőangyala
lehet látogatós motorozás lesz pénteken
gyakorlatilag is....most porosodik,úgy lesz az igazi
ELvileg