Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Folyamatos és szünni nem akaró kézcsókom a hölgyeknek
már javulgat
ápoló nénik már nem mernek neki hátat fordítani úgyhogy alakul a drága
szió Henti
Jóestét
Sajnos számítani lehetett arra, h előbb-utóbb jönnek a rosz hírek , sajnálom nagyon a srácot, ha írt hanem ide, csak a mi "kutyánk" köjke
Kata a baridnak, és ennek a tagnak is mihamarabbi gyógyulást!
Parának pont erről csacsogtam ma, vasárnap is látni akarta az összes paripát, nem egyszerűen motorozott, de hát a név kötelez
errefelé nem is szoktam látni,lehet nem környékbeli
új munkahely, nem volt máig netem.
Oldklu mennyi? Vén na de mennyire?
lehet hogy Joccee ismeri vagy esetleg Dixi
Ez szerintem nem matt fekete.....
K8-tól a full fekete fényes, bár lehet, hogy matt és ő fújta át a műanyagokat..... de szerintem mattban nem volt full fekete....
Mondjuk nem biztos az sem, hogy környékbeli.....

Ki 46 éves az ismeretségi körünkben és GSR-es?
ee vagy tünve
mattfekete kinek van? Bocs Abdul nem láttam a képeket, nem nyitotta meg a böngészőm.
Sziasztok!

Ismeri valaki a Tatabányánál balesetet szenvedett GSR-t, gazdáját?
Basszus ez GSR...
HI. Az utolsó 4 szó már engem is megéríntett. Egyenlőre nagyon nyögök. Ettől függetlenül a 12.000 es szervízt csináltatom .
És még motorozgatok is. Azzal járok du. oktatni. Lehet,h szeptembertől a kollégáimmal már oktatni sem kell.
ez nem Tomi, ugye? Ugye nem?

Hazafelé megpróbált megölni a robogón egy furgonos......gyerekek, a Heldnek tényleg titánium a betétje.....
sajnos itt a szezon végét is rosszul zárta valaki,erre az elejét is rosszul kezdik
én még mindig a Kufár bááá 40 db fotóját keresem de nem szaporodott meg az az 1 db
gyönyörű ügy. Akkor 50-50, a MABISZ felel.
akibe belecsattant annak se érvényes jogsi,se műszaki,se bizti
na igen, eltiltás min. 1 évre játszik. Na meg az a nem mindegy, hogy a kárt neki kell fizetnie valszeg.
Ginos, ezt te sem komolyan kérdezted
Röviden arról lenne szó, hogy nekem nincs telj. adóm befizetve, nincs kötelezőm és ki van vonva a forgalomból. Na most az új KRESZ engedi-e ezekkel az apró hiányosságokkal a közúti részvételt. Mert benzin még van benne tavalyról kb. 10 liter..... azt kimotorozhatnám....
Aztán pihi....
Ismeretlenül is, gyors gyógyulást neki
Szia

Hát nekem nincsennek ilyen gondjaim,,,, ki se vonattam. Idén mán hú de sokat mentem.
Motorolgatok ameddig tudok....illetve amig a Bank el nem viszi
aszondják jogsi ugrott,Ő jól van,majd lesz még műtét a karjával,az agyrázkódás már helyrejött,már tiszta a beszéde is.