Jóestét
Sajnos számítani lehetett arra, h előbb-utóbb jönnek a rosz hírek , sajnálom nagyon a srácot, ha írt hanem ide, csak a mi "kutyánk" köjke
Kata a baridnak, és ennek a tagnak is mihamarabbi gyógyulást!
Parának pont erről csacsogtam ma, vasárnap is látni akarta az összes paripát, nem egyszerűen motorozott, de hát a név kötelez
Ez szerintem nem matt fekete.....
K8-tól a full fekete fényes, bár lehet, hogy matt és ő fújta át a műanyagokat..... de szerintem mattban nem volt full fekete....
Mondjuk nem biztos az sem, hogy környékbeli.....
HI. Az utolsó 4 szó már engem is megéríntett. Egyenlőre nagyon nyögök. Ettől függetlenül a 12.000 es szervízt csináltatom .
És még motorozgatok is. Azzal járok du. oktatni. Lehet,h szeptembertől a kollégáimmal már oktatni sem kell.
Röviden arról lenne szó, hogy nekem nincs telj. adóm befizetve, nincs kötelezőm és ki van vonva a forgalomból. Na most az új KRESZ engedi-e ezekkel az apró hiányosságokkal a közúti részvételt. Mert benzin még van benne tavalyról kb. 10 liter..... azt kimotorozhatnám....
Aztán pihi....
ápoló nénik már nem mernek neki hátat fordítani úgyhogy alakul a drága
Sajnos számítani lehetett arra, h előbb-utóbb jönnek a rosz hírek , sajnálom nagyon a srácot, ha írt hanem ide, csak a mi "kutyánk" köjke
Kata a baridnak, és ennek a tagnak is mihamarabbi gyógyulást!
Parának pont erről csacsogtam ma, vasárnap is látni akarta az összes paripát, nem egyszerűen motorozott, de hát a név kötelez
Oldklu mennyi? Vén na de mennyire?
K8-tól a full fekete fényes, bár lehet, hogy matt és ő fújta át a műanyagokat..... de szerintem mattban nem volt full fekete....
Mondjuk nem biztos az sem, hogy környékbeli.....
Ki 46 éves az ismeretségi körünkben és GSR-es?
Ismeri valaki a Tatabányánál balesetet szenvedett GSR-t, gazdáját?
És még motorozgatok is. Azzal járok du. oktatni. Lehet,h szeptembertől a kollégáimmal már oktatni sem kell.
Hazafelé megpróbált megölni a robogón egy furgonos......gyerekek, a Heldnek tényleg titánium a betétje.....
Ginos, ezt te sem komolyan kérdezted
Aztán pihi....
Hát nekem nincsennek ilyen gondjaim,,,, ki se vonattam. Idén mán hú de sokat mentem.
Motorolgatok ameddig tudok....illetve amig a Bank el nem viszi