Valami baj lehet azzal a "terülj"-el, mert nem veszi az adást soxor .... vissza kéne vinnem, csak már nem garanciális..... pedig árában becserélném valami újabb, fiatalabb modellre....
Írtam már, hogy nem tudsz rendesen menni, kiegyenesedni, mert más a szabása, mint egy utcai ruhának vagy egy laza cordura ruhának.
Szerintem 50 a jó méret neked....
Én 186/85 vagyok és 52-es a Dainese Motodrom ruhám, de még kicsit bő nekem a felső. Az alja rohadt tapadós, de így nem mozognak el a protektorok.
Az tiszta sor, hogy térdnél nyúlnia kell, de nálam nagyon nyúlik, annyira, hogy a térdemnél nagyon nyom a protektor. Lehet meg kell csak szokni majd...
Meg pl. a másik furcsa, hogy nem tudok ki egyenesedni benne, mert akkor már a vállamnál feszül (nem szélességben). Szinte rám tapad mindenhol.
Lehet, hogy hülyének néztek, mert ez a normális, de nekem nagyon furcsa
186/95 kg, a ruhám 54-es, és elég pásszos há nemzudom, gyanus a 48-as, ha csak nincsenek nagy eltérések az egyes márkák méretezéseiközött
Milyet vettél
A gumis rész azért van, hogy kinyúljon.
Kemény protektoros térdnél? Meg kell szokni a bőrruhát, nem olyan kényelmes, mint egy cordura ruha. Mennyi meg főleg érdekes benne, mert olyan, mintha beszartál volna..... ugyanis a motoron ülő helyzetre van varrva...
Elvileg neked 50-es ruha kell kb.
Segítségre lenne szükségem :( Vettem egy bőr rucit (2 részes), a boltban próbálgattunk többet, azt mondták, hogy ez a jó méretem. Szerintem pici, mert térdnél is k, ha motoron ülök kinyúlík tökre a gumis rész, és nyomja a térdem, illetve "púpos" vagyok benne picit, szinte összehúz :S
A boltban azt mondták, hogy majd tágul, meg ez így jó.
Hétvégén gurultam egyet, de alig vártam, hogy haza érjek, mert minden bajom volt :S
Mennyire kell passzentosnak lenni egy bőrruhának? Ez tényleg normális?
180 cm magas vagyok, 70 kg (elég vékony), 48-as ruhát vettem...
Sziasztok!
Van valami vagy nincs valami? Mert tudjátok, hogy ha semmi van, akkor pont, hogy nincs.... Tehát van semmi vagy nincs valami...esetleg fordítva vagy ellenkezőleg, pont ugyanígy vagy pont fordítva ellenkezőleg, de akkor ugyanez lenne....
Végre,megkaptam a jogerös határozatot.Igy már majdnem elis kezdödhetne a javitás,de most pedig következik a biztositoi hercehurca.Nemtudom felfogni,hogy miért ilyen bonyolult ez
Gekko, a regelés ugyanaz, " A megadott e-mail cím hibás, nem sikerült a címet feloldani" A pipa is ott van. Na mindegy vedd ugy hogy regeltem
...és te sem
Akkor találjunk ki valamit....
Szerintem 50 a jó méret neked....
Én 186/85 vagyok és 52-es a Dainese Motodrom ruhám, de még kicsit bő nekem a felső. Az alja rohadt tapadós, de így nem mozognak el a protektorok.
Az tiszta sor, hogy térdnél nyúlnia kell, de nálam nagyon nyúlik, annyira, hogy a térdemnél nagyon nyom a protektor. Lehet meg kell csak szokni majd...
Meg pl. a másik furcsa, hogy nem tudok ki egyenesedni benne, mert akkor már a vállamnál feszül (nem szélességben). Szinte rám tapad mindenhol.
Lehet, hogy hülyének néztek, mert ez a normális, de nekem nagyon furcsa
Milyet vettél
Kemény protektoros térdnél? Meg kell szokni a bőrruhát, nem olyan kényelmes, mint egy cordura ruha. Mennyi meg főleg érdekes benne, mert olyan, mintha beszartál volna..... ugyanis a motoron ülő helyzetre van varrva...
Elvileg neked 50-es ruha kell kb.
Segítségre lenne szükségem :( Vettem egy bőr rucit (2 részes), a boltban próbálgattunk többet, azt mondták, hogy ez a jó méretem. Szerintem pici, mert térdnél is k, ha motoron ülök kinyúlík tökre a gumis rész, és nyomja a térdem, illetve "púpos" vagyok benne picit, szinte összehúz :S
A boltban azt mondták, hogy majd tágul, meg ez így jó.
Hétvégén gurultam egyet, de alig vártam, hogy haza érjek, mert minden bajom volt :S
Mennyire kell passzentosnak lenni egy bőrruhának? Ez tényleg normális?
180 cm magas vagyok, 70 kg (elég vékony), 48-as ruhát vettem...
Van valami vagy nincs valami? Mert tudjátok, hogy ha semmi van, akkor pont, hogy nincs.... Tehát van semmi vagy nincs valami...esetleg fordítva vagy ellenkezőleg, pont ugyanígy vagy pont fordítva ellenkezőleg, de akkor ugyanez lenne....
ilyet basszus,igazi tökfejüjjek,még hogy mi vagyunkab....k, ezek akkó mik
Ilyen buzzancs egy országot mint ez....
akkor jövőre már tudsz is motorozni mi
Végre,megkaptam a jogerös határozatot.Igy már majdnem elis kezdödhetne a javitás,de most pedig következik a biztositoi hercehurca.Nemtudom felfogni,hogy miért ilyen bonyolult ez
Nem mikor szerezhettél róla ilyen információkat