Span 86 lassan 1 éve volt a baleseted, az igazság szolgáltatás malmai lassan őrölnek Javítást hol intézed ? Gabi a ceglédi kereskedésben folytatta pályafutását !Az erő legyen veled
Jelen voltam a tárgyaláson,és kihirdették a jogeröre emelkedést,azaz egész pontosan az itélet ellen,"Fellebbezésnek helye nincs",azaz lezárult az ügy.Nos a törvény szerint,30napon belül,postázniuk kellene a jogerös birosági határozatot.Ez a mai napig nemtörtént meg.Hetente felhivom a biroságot,meg személyesen bemegyek,hogy hogyállunk,és mindig azt a választ kapom:"Mivel a birosági tárgyaláson,hangfelvételes jegyzökönyvezés történt,csak azután postázhato a jogerös itélet,miután a biro irnoka lenem irja papirra mindazt,ami a tárgyalásokon történt".Ergo,azt irja le,amit a felvételen hall.Viszont erre nemhajlandoak,merthogy nincs rá idejük,meg sok a dolguk.Mindaddig persze nemkezdhetö el a javitás .Ötlet?
Úgy látom és érzem,hogy nem kell a héten hazahoznom a GSR-t.
Pedig hétfőtől vihetném sétálni
Biztosítás megkötve,gumma fenn és a kivonás is lejár addigra.
Még benzin is van benne a 290.-ft os-ból De nem fogom
Biztos a jogerőre emelkedés dátuma a január 20.?
Szerintem amikor megvolt a tárgyalás, akkor vagy a tárgyaláson meghozták a határozatot vagy utána nem sokkal. Az ellenfél ha nem fellebbezett meghatározott napon belül (általában 8), akkor jogerőre emelkedik. Aztán pár héten belül meg kell kapnod ajánlott levélben.
Kérdezz rá ha tudsz, hogy nem történt-e fellebbezés vagy kifogás vagy bármi a másik fél részéről, ami megakadályozhatta a határozat jogerőre emelkedését. Ha nem, akkor érdekes, hogy miért nem kaptad meg még....
A tanárnő megkérdezi az osztályt :"Ha öt madár ül egy kerítésen és az
egyiket lelövöd, hány madár marad a kerítésen?"
Pistike jelentkezik. "Egy sem, az összes elrepül a lövés dörrenésekor."
A tanárnő bólint: "A helyes válasz 4, de tetszik a gondolkodásod."
Erre Pistike: "Tanárnő, én is szeretnék valamit kérdezni. Három nő ül
egy padon, egy-egy fagyit esznek. Az egyik finoman oldalról nyalogatja
a háromgombócos fagyit. A második fentről az egészet bekapva a tölcsér
peremét szopogatja. A harmadik a fagyi legtetejét harapdálja le.
Melyik nő van férjnél?"A tanárnő tetőtől talpig erősen elpirul, de
válaszol: "Nos, hát gondolom a második, aki föntről az egészet bekapva
a tölcsért szopogatja."
Pistike: "A helyes válasz : amelyiknek karikagyűrű van az ujján, de
tetszik a Tanárnő gondolkodása."
Tud valaki valami tanácsot,segitséget adni,hogy hogyan gyorsithato meg a jogerös határozat átvétele?Január 20.án vált jogerössé hogy vétlen voltam a tavalyi balesetben,de a kibaszott biroság nem képes kiadni a papirt,mert hogy "még nincs leirva".
Span 86 lassan 1 éve volt a baleseted, az igazság szolgáltatás malmai lassan őrölnek Javítást hol intézed ? Gabi a ceglédi kereskedésben folytatta pályafutását !Az erő legyen veled
de szerintem ez ellen is lehet tenni panaszt
Jelen voltam a tárgyaláson,és kihirdették a jogeröre emelkedést,azaz egész pontosan az itélet ellen,"Fellebbezésnek helye nincs",azaz lezárult az ügy.Nos a törvény szerint,30napon belül,postázniuk kellene a jogerös birosági határozatot.Ez a mai napig nemtörtént meg.Hetente felhivom a biroságot,meg személyesen bemegyek,hogy hogyállunk,és mindig azt a választ kapom:"Mivel a birosági tárgyaláson,hangfelvételes jegyzökönyvezés történt,csak azután postázhato a jogerös itélet,miután a biro irnoka lenem irja papirra mindazt,ami a tárgyalásokon történt".Ergo,azt irja le,amit a felvételen hall.Viszont erre nemhajlandoak,merthogy nincs rá idejük,meg sok a dolguk.Mindaddig persze nemkezdhetö el a javitás .Ötlet?
0. Hoji talán 14-15h körül ...
1. Gekko...(meg a család)
2. Talán Totor is ha Gekko elviszi a motorjáért.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
stb.
Tiszteletem!
0. Hoji talán 14-15h körül ...
1. Gekko...(meg a család)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
stb.
1. Gekko...(meg a család )
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
stb.
Pedig hétfőtől vihetném sétálni
Biztosítás megkötve,gumma fenn és a kivonás is lejár addigra.
Még benzin is van benne a 290.-ft os-ból
De nem fogom
Majd a maci pontosít....
Biztos a jogerőre emelkedés dátuma a január 20.?
Szerintem amikor megvolt a tárgyalás, akkor vagy a tárgyaláson meghozták a határozatot vagy utána nem sokkal. Az ellenfél ha nem fellebbezett meghatározott napon belül (általában 8), akkor jogerőre emelkedik. Aztán pár héten belül meg kell kapnod ajánlott levélben.
Kérdezz rá ha tudsz, hogy nem történt-e fellebbezés vagy kifogás vagy bármi a másik fél részéről, ami megakadályozhatta a határozat jogerőre emelkedését. Ha nem, akkor érdekes, hogy miért nem kaptad meg még....
A tanárnő megkérdezi az osztályt :"Ha öt madár ül egy kerítésen és az
egyiket lelövöd, hány madár marad a kerítésen?"
Pistike jelentkezik. "Egy sem, az összes elrepül a lövés dörrenésekor."
A tanárnő bólint: "A helyes válasz 4, de tetszik a gondolkodásod."
Erre Pistike: "Tanárnő, én is szeretnék valamit kérdezni. Három nő ül
egy padon, egy-egy fagyit esznek. Az egyik finoman oldalról nyalogatja
a háromgombócos fagyit. A második fentről az egészet bekapva a tölcsér
peremét szopogatja. A harmadik a fagyi legtetejét harapdálja le.
Melyik nő van férjnél?"A tanárnő tetőtől talpig erősen elpirul, de
válaszol: "Nos, hát gondolom a második, aki föntről az egészet bekapva
a tölcsért szopogatja."
Pistike: "A helyes válasz : amelyiknek karikagyűrű van az ujján, de
tetszik a Tanárnő gondolkodása."
Tud valaki valami tanácsot,segitséget adni,hogy hogyan gyorsithato meg a jogerös határozat átvétele?Január 20.án vált jogerössé hogy vétlen voltam a tavalyi balesetben,de a kibaszott biroság nem képes kiadni a papirt,mert hogy "még nincs leirva".