Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elemi kárra max. a lakáshoz tartozóan nem egyéb ingóságra
azért fizet a biztosító

elemi kárra
igen. csakhogy nincs felelős
most meg pont akkora amivel már lehet biztosítást kötni

de szerintem attól hogy van hófogó a tetőn attól még neked károd keletkezett, ami nem neked róható fel
én is na de komolyan a hófogó a tetőn gyerekkoromban legalább 40 cm-es vas cucc volt. most meg már semmi nem a régi nagyapát is átbasszák a levessel meg a krumpliszirommal
dolgozzunk vazze a köcsög biztosítóknak bankoknak és az a jó magyar államnak
K and H
Hol? A szabályokszerint lehet váltani?
HI. Ha nem 45 éves lennék akkor már ittsem lennék.
Franciaországban ösztöndíjként / magyar tanuló / Többet kap a csajszi mint itthon az átlagkereset. A faszom tele az összes politikussal A től Z ig Fidesztől az MSZp ig a Jobbikkal együtt. Na a következő túrán majd kifejtem. Köcsög mind. Egy dolgot kell csinálni
20 évre visszamenni a kiszámolni a politikusok parlamenti fizetését
+ mégnézni a 2010 es vagyonbevallásukat és látható lenne, h nem jön ki a matek példa. Ennek a fassszopó Kapuinak is a bruttó villanyszámlából 35-39% az ilyen olyan k.anyja díj. Nagyon nem vagyok jókedvemben. Azt hiszem nekem is lesz egy Gino effektusom.
Tegnap itt találtam 53-ért
az nagyon jó ár
Szia , haggyad, ne tölts, én nem iszom alkoholt , vasárnap hajnalra majdnem megmérgeztem magam
Megkötve a biztosítás a GSR-re
15012.- lett az éves B4-be
Jöhet 15.-e és a jó idő
Jóóó ST-t
ezen bevallom én is röhögtem
oké bácsi.....hamarosan megyek le a yeboldalterv és szórólap tervezés miatt,és akkor megcsináltatom Vele,mert ez valahogy elmaradt.....lehet az én hibám,ne haragudj érte
Nem , majd ha időm lesz rá , nem akarok kellemetlenséget senkinek sem ! Ha nálad van akkor írsz, szósz, hísz aztán mondom, h mikó birok menni.
Mi a répa,hun vattok?
átjössz érte? mert akkor szólok hogy legyen kész
Pólóm , he , 3. hete készül , nagyon faszán fog kinézni