Gekko:
-egy Sony videokamera volt rászigalagozva az ülésre
-egy gps logger vette a műhold adatokat
-RaceChrono-ba beimportáltam a log-ot, majd kiexportáltam, hogy
-RaceChrono2Avi-val előállítsam az avi műszerfalat
-végül egy videószerkeztővel (Sony Vegas 9) egymásra tettem a két vidit.
Egyszerűbb ha nem logger-rel rögzítesz, hanem egyből a RaceChrono-val...
Szedd össze magad, ezért csinálják, mert belefáradsz, aztán megjátszák a következővel is, mondván hátha ez is belefárad, és így tovább!
Tessék a sarkadra állni az a Te pénzed, NE ENGEDD, HOGY E L V E G Y É K TŐLED!
A lényeg, hogy ne hagyd magad és nézz utána, hogy mire hivatkoznak és mivel lehet megtámadni.
Velem is buzizott egy biztosító egyszer, a második válasz mailemben már cc PSZÁF... rögtön intézkedtek. És a PSZÁF-től is kaptam hivatalos értesítést, tényleg utána járnak a dolgoknak.
Ezért kell a segítség, mert ilyen olyan szabályzatra hívatkozva megpróbálják lerázni az embert! az ügyfél (az esetek többségében) ezekkek nincs tisztában, tehát indokolt a jogász, v szakértő segítsége!
az a baj h belefáradtam nem akarok ebbe több energiát, időt, pénzt és idegességet beleölni. kifizetem ezt is. meg a 400 forintos benzint is. meg mindent. élősködjenek csak a paraszton
Ebben kérlek teljesen igazad van!
Namármost, a lakó- ill társasháznak (amiben a károsoltunk is lakik, ergo fizeti a közös költségét, ezáltal a biztosítását) rendelkeznie kell a fent említettekkel, így járnia kell(ene) a kártérítés!
Tovább kell húzni ezt a kötelet, nem szabad beletörődni!
Élj panasszal az elbírálás ellen elősször a biztosító igazgatójának címezve, ha az sem vezet eredményre akkor MABISZ, PSZÁF!
Nem szivesen tolom bele a szájam, de talán azért van biztosításod, h az esetleges károdat megállapítsa, valamint akár részben, akár teljes összegben fedezze
Szabad kérdezni, h melyik társaságról van szó
űó7
Gekko:
-egy Sony videokamera volt rászigalagozva az ülésre
-egy gps logger vette a műhold adatokat
-RaceChrono-ba beimportáltam a log-ot, majd kiexportáltam, hogy
-RaceChrono2Avi-val előállítsam az avi műszerfalat
-végül egy videószerkeztővel (Sony Vegas 9) egymásra tettem a két vidit.
Egyszerűbb ha nem logger-rel rögzítesz, hanem egyből a RaceChrono-val...
Tessék a sarkadra állni az a Te pénzed, NE ENGEDD, HOGY E L V E G Y É K TŐLED!
Velem is buzizott egy biztosító egyszer, a második válasz mailemben már cc PSZÁF... rögtön intézkedtek. És a PSZÁF-től is kaptam hivatalos értesítést, tényleg utána járnak a dolgoknak.
Namármost, a lakó- ill társasháznak (amiben a károsoltunk is lakik, ergo fizeti a közös költségét, ezáltal a biztosítását) rendelkeznie kell a fent említettekkel, így járnia kell(ene) a kártérítés!
Tovább kell húzni ezt a kötelet, nem szabad beletörődni!
Élj panasszal az elbírálás ellen elősször a biztosító igazgatójának címezve, ha az sem vezet eredményre akkor MABISZ, PSZÁF!
és a tetőről zúduló hó is
Szabad kérdezni, h melyik társaságról van szó