Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen drága benyával amúgy sincs nagy kedvem menni
itt is...ez bizonyos szemszögből még rosszabb is....száraz az aszfalt,süt a nap,lehetne menni egyet...de mínusz ezer celsius van......
Itt legalább süt a nap
itt is hideggggg
Jó Reggelt Vitézek !

Szolnokon süt a nap , szél és HIDEG van !
jó reggelt
Szííja szeretem banda
Jó reggelt!
(legalább keltsük ezt az illúziót )
jó éjt
írd meg a levelet...nem kell elküldened csak muti meg nekem
én kb. ilyen hangvételben írnék a biztosítónak
T. Adóhivatal !
Alulírott, a T. adóhivatal 123/1990. számú adófizetési meghagyása ellen fellebbezek.
Indokaim:
A falu határában van egy picsányi földem, kopasz mint az anyósom valaga, nem terem rajta lófasz sem.
Ez a kurva elöljáróság mégis annyi adót baszott rám, hogyha összeszarom magam, akkor sem bírom kifizetni. Van ugyan két pusztám: a puszta valagam, meg a puszta faszom, de ez még nem jogosítja fel a T. Adóhivatalt arra, hogy olyan nagyra állapítsa meg az adómat, mint egy vásáron díjat nyert tenyészbika fasza.
Abban a reményben, hogy fellebbezésemet a T. Adóhivatal elfogadja és olyan kicsire mérsékli az adómat, mint egy hangya fasza, maradok tisztelettel:
.........................................
.
Ui: Ha a T. Adóhivatal kérésemet nem teljesítené, s az eredményre nem vezetne, úgy kénytelen leszek visszabújni az anyám picsájába. Ennek az lesz a szomorú következménye, hogy egy fasza gyerekkel kevesebb lesz ezen az adóval baszott keserves világon.

írd csak
akkor nem írom be
Én nem bíííííííííííííííírom kivárni, minnyá +szülök
nem szeretnék
mindjárt beírok egy olyat h beszartok rajta