figyelj szivm, te hallottál már olyanról, hogy a biztosító fizet simán? Mibe kerül nekem átküldened azt a levelet?
Egy filléredbe nem kerül, max tényleg nem fizet. Ha meg igen akkor átviszed hozzájuk a köteleződ és a lakást, ami annyit jelent, hogy ők húzzák utánad a sarcot nem valami véletlenszerű cég, pl. a netrisk. Ők intéznek minden károdat, és nem kerül semmibe neked, ha valami változás van, kedvezőbb tarifa akkor szólnak időben. Hmm?
a levelet pénteken postázták a tesómnak majd az albérlő átveszi a héten. amúgy nem adhatott felvilágosítást mi van benne de mind leendő magánnyomozó leszűrtem h miújság szabályzatokra hivatkozik. gondolom senki sem felelős mert volt hófogó a tetőn. bár annál még az én pöcköm is nagyobb nevezhetjük hófogónak is mind1. már túlvagyok rajta. calculation oszt jóvan ...
én is. azt hittem lesz egy kis pénzem a motorozásra hogy reggel 7-től este 7-ig dolgozom ... tévedtem eladom a motort a picsába ebben az országban ne legyen hobbid
nem fizeti ki a biztosító a kárt h gyulladna rájuk a ruha meg az építtetőre is meg aki kitalálta a 2 miliméteres hófogó pöcköt meg a jogot meg ezt az országot Old! ezzel lehet h az én lengyel utam költségvetése ugrott
Bocsi hogy ilyenkor merek röhögni,de ez a szöveg.....
Hoji M3, párban 55000 jó magyar píz , ha kell tutira 18.00-ig hívd a 70 776 73 17et! kint van a srác németbe ma indul haza!
a biztosító meg kapja be
Egy filléredbe nem kerül, max tényleg nem fizet. Ha meg igen akkor átviszed hozzájuk a köteleződ és a lakást, ami annyit jelent, hogy ők húzzák utánad a sarcot nem valami véletlenszerű cég, pl. a netrisk. Ők intéznek minden károdat, és nem kerül semmibe neked, ha valami változás van, kedvezőbb tarifa akkor szólnak időben. Hmm?
Küld már át emailben beszkennelve mire hivatkozva nem fizet. Összehozlak a biztosításközvetítőmmel, megmondják mit lehet vele kezdeni.
mi ez a negatív hullám
külömben is az az én posztom
a weblapon az ő száma van!