Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Külld át Neki......megbízható a csóka.....kezeskedem érte
ok,hijom iziben,
Hívjad a palit föfele

Bocsi hogy ilyenkor merek röhögni,de ez a szöveg.....
Én lehet átvenném....azt a gummát
Számát tedd ee, sztm Ő adja a legjobb áron, igazából Pilot powerezik, állítólag az is uccalány jó
nem mondtam h nem fogadom el. és köszönöm is !
köszi. ez sztornó egyelőre
szintekötelező elfogadni egy ilyen segítséget, azonnal élj vele, ebből csak jóbban jöhetsz ki a jelen állásnál
Sziasztok
Hoji M3, párban 55000 jó magyar píz , ha kell tutira 18.00-ig hívd a 70 776 73 17et! kint van a srác németbe ma indul haza!
hogy mibe kerül nekem átküldeni biztos megkéred az árát még nem láttam a levelet csak amit kihúztam az ügyfélszolgis nőből azt tudom.
na ez a beszéd

a biztosító meg kapja be
figyelj szivm, te hallottál már olyanról, hogy a biztosító fizet simán? Mibe kerül nekem átküldened azt a levelet?
Egy filléredbe nem kerül, max tényleg nem fizet. Ha meg igen akkor átviszed hozzájuk a köteleződ és a lakást, ami annyit jelent, hogy ők húzzák utánad a sarcot nem valami véletlenszerű cég, pl. a netrisk. Ők intéznek minden károdat, és nem kerül semmibe neked, ha valami változás van, kedvezőbb tarifa akkor szólnak időben. Hmm?
akkor vissza is adtam NINCS SEMMI BAJOM, NINCSEN SEMMI BAJOM !
a levelet pénteken postázták a tesómnak majd az albérlő átveszi a héten. amúgy nem adhatott felvilágosítást mi van benne de mind leendő magánnyomozó leszűrtem h miújság szabályzatokra hivatkozik. gondolom senki sem felelős mert volt hófogó a tetőn. bár annál még az én pöcköm is nagyobb nevezhetjük hófogónak is mind1. már túlvagyok rajta. calculation oszt jóvan ...
Sajnálom, Hoi.
Küld már át emailben beszkennelve mire hivatkozva nem fizet. Összehozlak a biztosításközvetítőmmel, megmondják mit lehet vele kezdeni.
Naaaaa
mi ez a negatív hullám

külömben is az az én posztom
én is. azt hittem lesz egy kis pénzem a motorozásra hogy reggel 7-től este 7-ig dolgozom ... tévedtem eladom a motort a picsába ebben az országban ne legyen hobbid
Te is hozzájárulsz a nempörgéshö,me nem ide irkász te jány
sajnálom a dolgot.....ez egy ilyen térség sajna...
nem fizeti ki a biztosító a kárt h gyulladna rájuk a ruha meg az építtetőre is meg aki kitalálta a 2 miliméteres hófogó pöcköt meg a jogot meg ezt az országot Old! ezzel lehet h az én lengyel utam költségvetése ugrott
ezt a pörgést....
Ahem, van a Tominál, talán! Talán? Hívd főőőől!
a weblapon az ő száma van!