Hurrá..........és tényleg én maradtam!
Csak igaza lett macinak!
Most azt csinálok,a mit akarok.......most például fehér színnel írok ide:
Lát
om, nem értitek...... Leírom mégegyszer, de többszőr már nem!
Ugye?
Ezt most bal kézzel írom (most már feketével és sorvezető nélkül!
Nem látszik a különbség a két kezem írása között.. mert én két kezes vagyok, de egyébként meg jobb. Vagyis két bal és egy jobb..... meg matekból is erős voltam, szóval van én a két rossz bal kezem közül nem a balbal-al írok egyébként, kivéve a most, hanem a jó-bal -al.......és így az egyik kezem rossz a másik meg jó... vagy nem?
A fehérrel írt szöveget nem mondjátok el senkinek és nem szeretném viszont látni valahol...még egy kiemelt részét sem,,, tehát nem is idézhettek belőle.....megtiltom! Szerzői jogvédelem alatt áll!
Megyek eszem csokit, mert a csajok nem adtak sütit....
Arra vártam, hogy visszagyere Kőbányaországból, de nem kommunikálsz! Hulla vagyok, elalszom, 4:30-kor keltem, elég volt ez a nap! Ne reklamálj! Jó éjt!
Csak igaza lett macinak!
Most azt csinálok,a mit akarok.......most például fehér színnel írok ide:
Lát
om, nem értitek......
Ugye?
Ezt most bal kézzel írom (most már feketével és sorvezető nélkül!
Nem látszik a különbség a két kezem írása között.. mert én két kezes vagyok, de egyébként meg jobb. Vagyis két bal és egy jobb..... meg matekból is erős voltam, szóval van én a két rossz bal kezem közül nem a balbal-al írok egyébként, kivéve a most, hanem a jó-bal -al.......és így az egyik kezem rossz a másik meg jó... vagy nem?
A fehérrel írt szöveget nem mondjátok el senkinek és nem szeretném viszont látni valahol...még egy kiemelt részét sem,,, tehát nem is idézhettek belőle.....megtiltom! Szerzői jogvédelem alatt áll!
Megyek eszem csokit, mert a csajok nem adtak sütit....
Bye!
Akkor tuti paRÓKÁT viselt, mert én láttam valamit a fején....