Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ott lesz ő is, nem bánom!
Jójó, én sem azt mondom, hogy üljünk be valahova. A közös gurulás a lényeg. De nem lehet csak úgy otthagyni egy ilyen helyet.......akkor találkozzunk más helyen, mondjuk pipadohányboltban. Ott nincs kísértés.
Gino!
Amíg mi motorozunk te vigyázol Dody titkárnőjére!
Csá all!

Én meg odasomfordálok (egy köpésre van tőlem a Római), végignézem ahogy megkajáltok aztán sírva végignézem ahogy elporoltok a GSR-ekkel.
Jó estét Laca!
10%-ot engedélyeznek elvileg a túllépésre, így simán belefér!
Ti kolbászoztok én meg valami vega cuccal elleszek... vagy Dody titkárnőjével! De nehogymár kajával kezdjük a gurulást!
Abdul
Szia Abdul!

Ha az idő engedi, én is megyek! Nem érdekel, hogy akkor már 400 km-el lépem túl a szervízt......
De akkor a sült halasnál meg kéne kóstolni a sült kolbászt, és a lángost sem kéne elfelejteni ám!!!
Üdv és jó estét al!
Ma sajnos el kellett mennem motoroznom Lepsénybe,(Steve te tudod,hogy hova),ertz olyan hasa volt már a láncomnak,hogy átugrált a meg csattogott a lánckeréken!De most zsír nagyon és még el tudok menni vele kb 3000km-t!Meg jó volt az idő is a boltban meg semmi mozgás nem volt ma!Holnapra még jobb időt mondanak!
Találkozzunk délben az M7es Shell kúton!Mindenki dobjon félre mindent és irány motorozni!Gino és Ricardo ez rátok is vonatkozik!Nagy hakni és nem nagyon lehetett eddig elmondani azt,hogy január közepén túrázni voltunk!
Ki jön????Meg fogja érni!Beteget kell jelenteni akinek főnöke van!Az enyém már tudja
Üdv Steve!
Fogalmam sincs, hol a sült halas, de megtalálom! Viszont eső esetén lefújva a dolog...
Melyik motorral jössz?
Találkozzunk a Római parton a sült halasnál (kajálda sor)! 13:00-kor.
OK?
Szevasz Abdul!
Én benne vagyok!
Igaz most vasárnap is, ahogy kitoltam a motort a garázsból, egyből elkezdett esni az eső.
Remélem most nem így lesz!
Üdv all,jó pihenést és derűs ébredést!
kykee
csabi6k!
Figyelj!melyik fórumon akarnak rábeszélni ennyire a szeretet motortípusra??ha??semelyiken!és miért???ha??mert mi tudjuk,hogy mi a jó és itt nagy az összetartás!Nézzd az elönyeit,mert hátránya az nincs a GSRnek!Lesz egy jó és szép motorod ehhez rengeteg motorzás párosúl főleg egy nagyon jófej társasággal együtt!Ha majd bánkódni akarsz akkor vegyél csak er6fet,aztán majd nagyban döcögsz az úton aztán elsöpör melletted egy GSR(hozzá kell tennem,szinte alapjáraton )akkor meg majd bőghetsz és nem akarsz majd azzal többet motorozni!és miért?teszed fel magdnak a kérdést,mert rosszúl választottál!úgy én nem is szívesen motorznék!Meg egy hónap után már a 98 LE-t is kevesled majd!Akkor a 73LE-vel mihez kezdesz??????
HA észhez tértél eme irományomból kifolyólag akkor légyszives ballagj be egy SUZUKI kereskedésbe és vegyél egy GSRt!vita lezárva!!!!!!!Jó vásárlást és rengeteg balesetmentes és élvezetes motorozást!Akár a GSR KLÁNNAL is!Várunk a csapatban,üdv kykee
Jó hajnalt all!
Gino!Te teeee,te trágárszó gyáros!
Ma visszaolvastam a 10000es hozzászólásodat és megint nagyot röhögtem
De mindkét oldalán GSR legyen ám!

Hidd el, nem bánod! Ha GSR-t veszel, emlegetni fox még minket, hogy lebeszéltünk másról!
Próbáld ki, ha tudooooooood!
Ezt ne tedd !
Racionálisan kell a kérdéshez közelíteni !
pénzt nem dobálunk az fortuna bulija !!!
Szia Abdul !

Én megyek szombaton Bpre !
Na nem motorral de azért szóllok.
Meg a növérnek is hogy be......
Dody
Köszi szépen.

Hát meg fogom gondolni. Lehet feldobok egy pénzt, az mindig bejön .
Ez kedves !
Egyébként meg teljesn igaz basszameg !
Én is a GSR-t javaslom !
Szép jó estét mindenkinek!
Ha jól értesültem szombaton 11-14 fok lesz, eső nélkül. Én tuti motorra ülök és egy rövid kört megyek (Bp-Szentendre-Visegrád-Esztergom), ha valaki még jönne szóljon. Kb. 13 óra körül indulnék. Ebéd nincs betervezve max. egy lángos! Minden percet ki kell használni!
Abdul
Szia Laca !

Full full rá fogam !
Vaze annyit megért a bige !
Meg Te kiteted a 6 os úton azt én meg megsajnáltam.
Hazavittem adtam neki enni meg inni meg jól...

Most már szépen kezd pénzt keresgélni !
Nah, még visszanéztem. Nehogy már ne GSR-t vegyél! Nem sok az a 98 lóerő. Pont jó. Egy kis ész, aztán beleszoksz. Én is kezdőként vettem, 7 hónap alatt belement 12000km, és semmi baj. Persze ez nemcsak rajtam múlott. De egy 73 lovas könnyű kis gép is közel olyan menettelejesítményekkel van megáldva, mint a GSR. Ha odafigyelsz és szép fokozatosan önti el a szar az agyadat, - mert el fogja, nem vitás - akkor nem lesz baj. Hallottam motorversenyzőtől, aki robogóval halt meg. Úgyhogy ne parázz, a halál kardja ott lebeg mindenki felett minden percben, ha motorozik, ha nem, akármit csinál. Hogy 73 vagy 98 lóerő, az ebből a megközelítésből mindegy.

Csak GSR!!!
Csá csabi!

Ha teheted, ne csak nézegesd a GSR-t, próbáld is ki! Azonnal elfelejtesz minden zavaró tényezőt!
A 98 LE-t is lehet kordában tartani!
Jó estét minden kedves GSR Fan -nak.

Megnéztem az er-6f -et. Enyhe kifejezés hogy szép. Ma ismét álmatlan éjszakám lesz . Nembaj, holnap bemegyek a szalonba és megtekintem GSR barátunkat hátha észhez térek. . Amúgy a 73 LE tényleg barátságosabbnak tűnik....háááááááát
Jó éjt Lac!
No léptem is, megyek vizsgáltatni...... (álmodik a nyomor...... -ivecosné-)

Jó éjt, szevasztok!