Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

xassz Ninja csajszi!
hi buzukisok
4 perc
What's up fucking ?
féjjjé is....
igazad van,,,,,meg ezt a csúnya szócirkumbeniációt
Ezek bekuláztak,itt Vagy,és már fosnak,Neked nem nagyon mernek bexólni durván a girhesek,mi?
...még 5 percet, oszt holnap ne is gyere!
én meg megyek
BB
akkó maradok
kódolva írt mi?
(agyi bútorozottságra való tekintet nélkül )
MARDJ különben
én már félek itt lenni,,,,,,,
Híjjuk meg kertipartira,ő lessz a grillező
te ne írj ilyen csúnyán, mert sok itt a dixleksziás és nem biztos hogy kitudják olvasni
nekem is három percbe telt
Na tépnem kellene,mert asszem itt nagy baj lessz
micsodddaaa,,,,,meg még azt a hangnemet amit eleresztett felém,,,,,délután ilyen felegmatikusan rámhárította az ő feledékenységét,,,,ez nagyon buzi,,,már szinte süt,,,sütőbuzi
Nemmá,VISSZAKÉÉRTE? ekkora xemét nem lehet.... íííí most engem is bezőccségel majd....
Láto ember,milyen szemét kis dzsigoló motorlopó banda ez itt? elaggyák a hajabuxát,és megtarcsák a pízt,nem adnak belőle nekünk is....Na nem is kell! ugye? ( mert amúgy sem adnának... )
én azt sem tudom miről beszélsz azt hogy véletlenül pont arra jártam utánfutóval és segítettem egy motorosbajtárson mert lerobbant a Buxja,már bűn?!
Te moderálsz itt! Nem engeded kiteljesedni a népharagot ami azért gerjedt, mert volt pofája visszakérni az elképzelhetetlen színű motorját amit Gino a köz érdekében dematerializált!
A válság..mi?
Mi az ,hogy ne xójjon bee? ez nyilvános fórum ecsém,oszt amikor mejön a Görög ,nyilvánosház lössz,annyira széttosz majd....
recesszió van, majd mélyre ássuk
a disznókkal