Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugi...maradt neked is egy bal kormánykapcsoló....így legalább majd visszaadod, amit adtam
Meg maradt még 35-40 méter keréknyom, az is a tied lehet.
Téged már hamarosana szlovákok is keresni kezdenek? Nemzetközi kutatás tárgya leszel
Jó lenne ha már kifizetnéd....
Na most abbahagyni! a Görög a barim! Meg qrvára idegesít,hogy nem én adhattam el,vagy legalább lett volna pár ,a motorommal kompatibilis alkatrész,hogy én is leszedhettem volna valamit... de így qrva idegesítő (Mikor vesz másikat ,vajon )
Áh...azt észre sem vették...még jó, hogy az idomok alá nem néztek be
Még szerencse, hogy a váltókar gumija jó volt az enyémre is!
Még jó, hogy ez nem került szóba....
Előzmény= előzmény ( a full bútorozatlanok kedvéért.....)
na ja, de az, hogy kivettem belőle pár alkatrészt ami kompatibilis a kinggel az is lehúzta az árat...
egyszer énis mentem vele egy kis kört de nagyon érződött rajta a rohadt krumpli szaga sokat volt a piacon azért az egyböl érződött rajta
Teddihengerrel... ááááááá
Ezt most magadtól kérdezed?
Tudták volna, hogy a Görög használta, még ennyit sem adtak volna érte!
Miből is gondoltad
mert fasz vagy át kellett volna gurítanod gyorsan teddihengerrel
akkor is szebben mutatott volna mint abban a színben
megpróbáltam még a garázsban, sötétben elbótolni.....de csak bejött egy kis fény......próbáltam magyarázkodni.....de már késő volt....egyből feléről indult az alku..és sajnos lefelé
Hát te eléggé lassú észjárású vagy, de azt hiszem mégsem!
há' egy zőccséges
vagy hófehérben

de ilyen kolbászzsírmetálban nem tudom ki az az izlésficamos aki ezt megveszi
Rám gondoltál?
Tapasztalat? Nálad nem egy nagy rekesz pomeloval nyitott? (én is ettem belőle, köszike)
Te is piszkoskodol a Göröggel,szerintem mész Te is a levesbe,török leves is lessz......
itt lassan egy igazi pogrom lessz a program (pogrom=népirtás, program=műsor......az agyilag gyengébben bútorozottak kedvéért )
Ez igaz. Már építem is a homokzsák-barrikádokat
én matt feketében láttam már..nem rossz....
kicsivel...