Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben. Szeritem bármelyi doboztartohóz jó.
Tényleg jobb, és jól is néz ki!
Köszi! Hát a gyári az így tényleg nem okés, de amit te csináltál, az tetszik. Majd valamikor a későbbiekben lehet hogy megkereslek majd még emiatt ha nem gond.
Az elsö két kép a gyári, a 3.kép lakatos munka után, a 4. kép festés után szerintem jobb mint a gyári.
Az kemény lehetett!
A gyárit németbe vettem kb 100.-euro-ért de eladtam mert azt csak ugy lehetett felszerlni hogy két oriási lyukat kelletvolna furhi a hátso idomra.
Hát mi lenne más....hayabuxa
Ez tudja kinek szól!
Jahh értem. Köszi, de egyenlőre csak nézelődöm hogy mik a lehetőségek, most elég ha meg tudod mondani hol vetted az eredetit, mennyiért, és milyen dobozokat lehet felrakni rá.
Egyébként jók lettek a tükrök!
Kicsit többet rola?
x2
Mi lehet az , biztos GSR.
Szia!

Láttam az indexeket, nagyon jó lett!
Én olyan motorral motoroztam ma, ami minden időben és körülményben nagyon megyen....
Szia. Vettem egy gyárit és arról lett másolva , ha telcsin felhivsz akkor többet tudok mondani.
Szia Gino. Ilyen hidegbe nagyon harap a motor, én is mentem néhány kört. Az indexeket bekötöttem minden gond nélkül, tegnap már tettem fel képeket müködés közben is.
De jót motoroztam ma délelőtt........ az idő nem volt jó (6°C) csak a motor!
Hi! Hadd kérdezzem már meg, hogy ez a hátsó doboztartó gyári v saját készítésű? Csak mert én is valami ilyesmit keresgetek, hogy ha rakok is fel dobozt, attól még megmaradjon a kapaszkodó is. Tudnál róla valami konkrétat mondani? Köszi!
neeem, csak motortalanmaci....
Szia Papírmaci!

Máskor még a 10 fok is jó volt!
Nem számított!
Most meg csak a max komfort a jó?
Befűttetek neked és amerre mész 22,5 C fok lesz!
Jó?
Jövő hétre nekem valaki azt mondta, hogy színesednek a gombák és jön a 19 - 20 fok még pár napra! Akkor olyat fogok menni, hogy befofok!
Na jó! Nem igazi Papírmaci, hanem Zsírpapírmaci!
Old, amit belinkeltél azon a max a 16 fok, és akkor is esik.....elmagyarázzam, hogy kell grafikont olvasni?
Gekkom!
Szivesen meglátogatnálak és adnék remek tanácsokat, hogy mit és hogyan kéne csinálni! Nagyon értek ém hozzá, hogy, mint a vicc is van, a kocsiderék fából, talán, egy fogvájó ki is jönne a végére!
http://www.idokep.hu/?oldal=el...
Jövő héten megint 19 C közelében lesz, ÁLLÍTÓLAG, a hőmérséklet!
OK! OK!
Tudom, menjek az 5leteimmel és vegyek egy befőttes üveget, tegyek bele egy békát, létrával és pisiljek rá! Az jobb időjós, mint az AIGNER Szilárd!
Egyébként basszatok már le valamiért, mert túl jó kedvem van!
Na csá burnyákok!
Ha "véletlenül" melósruciban erre járnál,akkor segíthetnél .....
Xassz Dr úr!
Jó napot....felébresztettél,minek kell ennyire hangosan kiabálni reggel? Most mehetek méretrevágni a gerendákat...