Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Utána nézek... tényleg, anno te még raktál be képeket az Euroringes bukás felvételéből.
azt tudom
PowerDVD5 nek van ilyen funkciója
de én nem vagyok az
a futás a gyávák sportja
Üdv mindenkinek!
Kezd agyamra menni a meló... és mi az, hogy egy fekete ülés nem egy fekete motorra kerül? Peti boltoljuk már le... Kapsz egy kamerát érte, jó?
A hétvégi apró gurulásban benne vagyok, ha nem esik és 12 foknál több lesz és nem megyünk a hegyekbe...
A túrabeszámoló készül, de kezd diplomamunka terjedelművé válni, eddig a 6. napnál tartok, fotókkal ez már 20 oldalt jelent...
És tudja valaki, hogy hogyan lehet jpg képet varázsolni egy DVD pillanatfelvételről? (az ugrásról szeretnék készíteni)...
látom ma nem beszédes senki sem,megyek is futni mert furdal a lelkiismeret a nagy jégkrémzabálás miatt
Gratulálok a dijadhoz
úg y írom ahogyakaromvilágos
én igen!szia Hojti nem jössz msn-re egy kicsit?
jobban szeretnéd ha hó esne
miért mit tervezel kirabolni
Jónagyotkívánok !

Szolnokon már megint elkezdett esni az eső !
Mondom a keeezeeedbeeen a díjjal......
xiaa!
HI.Erősen munkaidőben vagyok. Úgylátom műkődik a Voda 4G ás
mobilnetem. Tegnap motoroltam de rájöttem vennem kell egy normális maszkot.
én is itt vagyok ám
Na megyek reggelizni
Kijózanodtál,azt egybe kell írni.....
ja,,,BERUGTAM MERT NAGY ÖRÖM VOLT,,,MEGKAPTAM A JÓL MEGÉRDEMELT DÍJAM mondhatnék bármit,de ez a kép felér ezer szónál......

Köszönöm a szüleimnek,a bartátaimnak,(akik nincsenek),köszönöm a haveroknak,köszönöm a kutyulinak,külön köszönetet érdemel Gino aki szobrocska átadásban jeleskedet(hogy kappnábe ),továbbá külön köszönet az ameikai formatervezésnek,a legikisérőasszonyoknak,a reptéri rakodómunkások hogy nem lopták el!köszönöm ,köszönöm,köszönöm!

mi van bácsi ki józanodtál