te ne szóljá bele!
Majd ha annyi km-et mentem volna a motorjával, amennyi km-et én cipeltem neki a hülye nagyszemüvegét...akkor majd szólhat valamit...de te akkor sem pofázhatsz bele
Na ,örültem,hogy itt lehettem,köszönöm az estét kis lopósbanda,oszt jóccakát Mindenkinek!.....JA!
Jut eszembe,nincs Valakinek bitumenes zsindelye,az sem baj ha nem az övé,csak adja el tizedáron.... ( és a tizedárhoz sem ragaszkodom,lehet kevesebbért is,elvégre emberek lennénk,nem?)
Köcsög ez a Gino ,mondtam én,,,haggyad máá,,,,nekem meg elfelejtette lehozni az ajándékom,,,,mégeegyszer vissza kellett mennem hozzá,,,,,,nem elég hogy a hidegben fél órát várat,majd egy meleg teára sem invitált fel minket,ugye GRKRISZ?mondván,hogy vendégek vannak,,,micsoda egy replikapusti ez,,,,es még a motorodat sem adja vissza,,,motorkázik és gondolja,hogy a szemüvegért majd minden rendben ....
Majd ha annyi km-et mentem volna a motorjával, amennyi km-et én cipeltem neki a hülye nagyszemüvegét...akkor majd szólhat valamit...de te akkor sem pofázhatsz bele
Jut eszembe,nincs Valakinek bitumenes zsindelye,az sem baj ha nem az övé,csak adja el tizedáron....
nem félünk ám