Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is
Annyi elég?
Egyszerűbb megetetni a kutyákkal
Xassz!
Ilyet meg mert tenni Veletek? Kinyírni
te ne szóljá bele!
Majd ha annyi km-et mentem volna a motorjával, amennyi km-et én cipeltem neki a hülye nagyszemüvegét...akkor majd szólhat valamit...de te akkor sem pofázhatsz bele
bitumenes zsindelyem nincs, de rád bármikor rádszánok 1 könméter betont, hogy ne szagoljanak ki a kutyák
A Görög testőre!
Na ,örültem,hogy itt lehettem,köszönöm az estét kis lopósbanda,oszt jóccakát Mindenkinek!.....JA!
Jut eszembe,nincs Valakinek bitumenes zsindelye,az sem baj ha nem az övé,csak adja el tizedáron.... ( és a tizedárhoz sem ragaszkodom,lehet kevesebbért is,elvégre emberek lennénk,nem?)
Köcsög ez a Gino ,mondtam én,,,haggyad máá,,,,nekem meg elfelejtette lehozni az ajándékom,,,,mégeegyszer vissza kellett mennem hozzá,,,,,,nem elég hogy a hidegben fél órát várat,majd egy meleg teára sem invitált fel minket,ugye GRKRISZ?mondván,hogy vendégek vannak,,,micsoda egy replikapusti ez,,,,es még a motorodat sem adja vissza,,,motorkázik és gondolja,hogy a szemüvegért majd minden rendben ....
Ginoért nem kár, nekem meg lesz egy ingyé váltógumim!
Ezért hiányoztam kicsit....
Gino befosott,oszt tipli? Hiába.. a Görög úgyis megtalálja,.....és ekkó megyen a zőcségbe....
mivan mivan
nem félünk ám
figyelek ám....
NNa azért! ....előjöhettek mukik,vicceltem
Nem félünk mi olyantól akit egy nyomorék kell, hogy megvédjen!
Kis vérxívó motorlopós banda.......mentek a zőccségbe....
Na mi van ,bexartatok,nincs nagy etetőtök..mi?..
EU mezőgazdasági támogatást anélkül nem kapol ecsém
most rábaszol