akkor ott megint görög duma is lessz....... be fogják vajon tiltani azt az éttermet, jól irányzott háttértelefonálgatásokkal
Nyugi,nem akartam gusztustalankodni,csak őszinte voltam
Nagy pörgés van itt ......és ráadásul nagyon magasfokú kulturáltsággal megy a pörgés........láttam én már perverzitást,de kinek tetszhet ez ami itt (nem)folyik na jóccakát
Üdv Mindenkinek!
Kedd 18 óra IV.Ker.Kölcsey utca 25/a. Görög étteremben várnak minket egy régi iskolatársam tesója a tulaj, Ő is görög! Dimitriosz!Mondtam, hogy a változatosság kedvéért valami görög kaját szeretnénk enni! Gekko is jön, mert Ő ismeri, hogy mit kell kérni! Grkrisz elfogult és csak a perkeltet szereti. meg az Ungarische Gulassuppe-T!
Na gyermekeim :
Holnap 10,30-kor találkozó a Bicskei Mol kúton , utána megyünk Tatabányára az Omw kúthoz . Onnan időjárás függvényében megyünk akármerre . Melyik hely kinek szimpatikus , oda jön . Évzáró Klános gurulás lenne , gyertek minél többen !
1, Fndi
2, Gekko /reggel majd eldönti,hogy megy vagy nem /
3, Gino /csak oda megy és jön el, mert gyerekezik délután...mama dolgozik.... /
4, Grkrisz /te add vissza az enyémet/ ....ha nem, asse bánom
5, Nopara
6, Henti
7, Oldklu
8,
9,
10,
Na gyermekeim :
Holnap 10,30-kor találkozó a Bicskei Mol kúton , utána megyünk Tatabányára az Omw kúthoz . Onnan időjárás függvényében megyünk akármerre . Melyik hely kinek szimpatikus , oda jön . Évzáró Klános gurulás lenne , gyertek minél többen !
1, Fndi
2, / /
5, Nopara
6, Henti
7, Oldklu
8,
9,
10,
Nyugi,nem akartam gusztustalankodni,csak őszinte voltam
Kedd 18 óra IV.Ker.Kölcsey utca 25/a. Görög étteremben várnak minket egy régi iskolatársam tesója a tulaj, Ő is görög! Dimitriosz!Mondtam, hogy a változatosság kedvéért valami görög kaját szeretnénk enni! Gekko is jön, mert Ő ismeri, hogy mit kell kérni! Grkrisz elfogult és csak a perkeltet szereti. meg az Ungarische Gulassuppe-T!
1, Fndi
2, Gekko /reggel majd eldönti,hogy megy vagy nem /
5, Nopara
6, Henti
7, Oldklu
8,
9,
10,
1, Fndi
2, / /
5, Nopara
6, Henti
7, Oldklu
8,
9,
10,
Kár, hogy nem délután van...... szét röhögném magam itt msn-ezés közben
tolj már ide egy google-s térképet arról a Bicskei benzinkútról......de gyorsan