Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kalispera file!
Ne dönts helyettem .
És qrva jól esett
Hatkor engedd el .
Jasu file !
akkor ott megint görög duma is lessz....... be fogják vajon tiltani azt az éttermet, jól irányzott háttértelefonálgatásokkal
Nyugi,nem akartam gusztustalankodni,csak őszinte voltam
lehet késni? 18.30-ig órát tartok, utánna mehetek csak.
Nagy pörgés van itt ......és ráadásul nagyon magasfokú kulturáltsággal megy a pörgés........láttam én már perverzitást,de kinek tetszhet ez ami itt (nem)folyik
na jóccakát
Üdv Mindenkinek!
Kedd 18 óra IV.Ker.Kölcsey utca 25/a. Görög étteremben várnak minket egy régi iskolatársam tesója a tulaj, Ő is görög! Dimitriosz!Mondtam, hogy a változatosság kedvéért valami görög kaját szeretnénk enni! Gekko is jön, mert Ő ismeri, hogy mit kell kérni! Grkrisz elfogult és csak a perkeltet szereti. meg az Ungarische Gulassuppe-T!
Na gyermekeim :
Holnap 10,30-kor találkozó a Bicskei Mol kúton , utána megyünk Tatabányára az Omw kúthoz . Onnan időjárás függvényében megyünk akármerre . Melyik hely kinek szimpatikus , oda jön . Évzáró Klános gurulás lenne , gyertek minél többen !
1, Fndi
2, Gekko /reggel majd eldönti,hogy megy vagy nem /
3, Gino /csak oda megy és jön el, mert gyerekezik délután...mama dolgozik.... /
4, Grkrisz /te add vissza az enyémet/ ....ha nem, asse bánom
5, Nopara
6, Henti
7, Oldklu
8,
9,
10,
Na gyermekeim :
Holnap 10,30-kor találkozó a Bicskei Mol kúton , utána megyünk Tatabányára az Omw kúthoz . Onnan időjárás függvényében megyünk akármerre . Melyik hely kinek szimpatikus , oda jön . Évzáró Klános gurulás lenne , gyertek minél többen !
1, Fndi
2, / /
3, Gino /csak oda megy és jön el, mert gyerekezik délután...mama dolgozik.... /
4, Grkrisz /te add vissza az enyémet/ ....ha nem, asse bánom
5, Nopara
6, Henti
7, Oldklu
8,
9,
10,
Te, elfogyott az inni való?
Kár, hogy nem délután van...... szét röhögném magam itt msn-ezés közben
Szia !
itt a 3-ban nem esik
reggel ne essen
néztetek ki az ablakon? Esik az eső.
fndi!

tolj már ide egy google-s térképet arról a Bicskei benzinkútról......de gyorsan
Fndi-nek szóljál .
Valaki toljon már ide egy google-s térképet arról a Bicskei benzinkútról......de gyorsan
Mondtad......de azért majd mosd is le, jóóó?
Le*ostam a motorod .
Semmi gond....csak izzítani kell kicsit