Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz srácok, az a szar, hogy hét év alatt a szívemhez nőtt a kis szaros.

Dixi. Ez még csak az értesítő az eljárás megindításáról, a bírság összege http://gyorshajtas.co.cc/ e szerint 45.000 Ft.
szia mindenki!

mivel holnapra elég gatya időt igérnek, kevés napsütéssel, mit szólnátok az alábbi útvonalú túrához? indulás Tbánya OMV benzinkút, 11:00kor!
tatabánya-környe-gánt-zámoly-szfehérvár
-várpalota-veszprém-zirc-csesznek-veszprémvarsány(it
t van egy nagyszerű kis csárda ahol nagyon finom kaját csinálnak!)-Écs-Győr-komárom-Tata-Tatabánya....cirk
a 250km tatabányától vissza tatabányára!
nagyon jó minőségű, és ezáltal biztonságos, de kanyargós, élvezetes utakon, és nem kevésbé szép tájon!
akinek kedve lenne, csapja magát a listához!

-jocee
-?
dixi arrol beszeltunk a jArd gyorshajtas forumon motort nehez a bakteroknak bemerni akkor teged hogy?
lehet tevedes vigyuzzal,szerintem max a reszlet fizut lehet elintezni
Szia Maci!

Sajnálom a nyuszidat szomorú
Segítséget szeretnék kérni Tőled vagy tanácsot!
Ma jött a levél hogy bemértek Balatonföldváron 50 helyet 78ra.a levélen nincs semmi büntetés hogy mennyit kéne fizetnem!most ebből egy levéllel lehet e alkudni (hogy milyen szegény vagyok és mindent bele írni,hogy milyen rossz a családi állapotom?!)vagy mt kéne tennem?részletfizetést lehet e kérni?
Mindenki lekoccolt aludni,akkor megyek én is....
Xassz DrÚr!
Lessz biznisz
És vasárnap hol is lenne a tali,lehet oda kikúszok,esetleg,egy köszönés erejéig,mert vasárnap napközben meló van
http://www.idokep.hu/?oldal=el...

Vasárnap kicsi eső, napocska és 18 C fok!
Nem maligám!
,szomorú......az a szép fehér volt,aki Veled volt az autódban? sajnálom Maci...
Részvétem!
Sajnálom.
Nos, bekövetkezett az elkerülhetetlen. Fülöp, szeretett nyuszink elaludt végleg. Most temettem el.
Én nem tudom, de nekem úgy tűnik, hogy igazából csak most halt ki a fórum. Nekem sincs kedvem már ide írni! Köszi gyerekek! jó éjt!
Nem merek csúnyát leírni,mert akkor elmennek a fórumlakók , (csak zárójelben mégegyszer,aztán dobom a témát-------
(a Buzi meg Pusti szótól,meg a buffogtató smájlitól elhagyják a topikot,
a nem is olyan régen feltett igazi péniszkép és hasonlók miatt meg nem? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Na ezt meg tudná bármikor magyarázni Valamelyik Nagyokos ,vagy csak vakhiszti volt,vagy mi?
Na tiszteltetem a nagyérdeműt,léptem,Jóccakát
Gekko, mit jelent az, hogy elc eszte? Ez görög? Régen lehetett érteni amit írtál!
na azért!ezt nem szabadott volna kihagyni
Na nemááá! Most ez örökre ottmarad?
De azért megtette amit meg bírt....... Na további jó estét,meg jó szórakozást
fndi is odaért estére....de elc..eszte mert a vacsi is elfogott addigra,nem csak a meló
Jó estét,sziasztok!

Zsu!msn?egy kis esti pletyka-party?
meg , most végeztem a melóval ááááá jó fáradt vagyok , ennyit számít ,hogy nem voltam 1-hétig
meggyógyultál?