mivel holnapra elég gatya időt igérnek, kevés napsütéssel, mit szólnátok az alábbi útvonalú túrához? indulás Tbánya OMV benzinkút, 11:00kor!
tatabánya-környe-gánt-zámoly-szfehérvár
-várpalota-veszprém-zirc-csesznek-veszprémvarsány(it
t van egy nagyszerű kis csárda ahol nagyon finom kaját csinálnak!)-Écs-Győr-komárom-Tata-Tatabánya....cirk
a 250km tatabányától vissza tatabányára!
nagyon jó minőségű, és ezáltal biztonságos, de kanyargós, élvezetes utakon, és nem kevésbé szép tájon!
akinek kedve lenne, csapja magát a listához!
dixi arrol beszeltunk a jArd gyorshajtas forumon motort nehez a bakteroknak bemerni akkor teged hogy?
lehet tevedes vigyuzzal,szerintem max a reszlet fizut lehet elintezni
Sajnálom a nyuszidat szomorú
Segítséget szeretnék kérni Tőled vagy tanácsot!
Ma jött a levél hogy bemértek Balatonföldváron 50 helyet 78ra.a levélen nincs semmi büntetés hogy mennyit kéne fizetnem!most ebből egy levéllel lehet e alkudni (hogy milyen szegény vagyok és mindent bele írni,hogy milyen rossz a családi állapotom?!)vagy mt kéne tennem?részletfizetést lehet e kérni?
Nem merek csúnyát leírni,mert akkor elmennek a fórumlakók , (csak zárójelben mégegyszer,aztán dobom a témát-------
(a Buzi meg Pusti szótól,meg a buffogtató smájlitól elhagyják a topikot,
a nem is olyan régen feltett igazi péniszkép és hasonlók miatt meg nem? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Na ezt meg tudná bármikor magyarázni Valamelyik Nagyokos ,vagy csak vakhiszti volt,vagy mi?
Na tiszteltetem a nagyérdeműt,léptem,Jóccakát
Dixi. Ez még csak az értesítő az eljárás megindításáról, a bírság összege http://gyorshajtas.co.cc/ e szerint 45.000 Ft.