Olyasn emberek tudják magukénaka topikotakik nem méltóak a motorozás fogalmára sem! én annó inkább az árokba megyek! igen gekkó ez már néven fut és neked szól!
sztem ezen lehet hogy nem hisztizni kellene, hanem ha épp itt van vki akit ez zavar akkor tegye szóvá nemtetszését, és sztem ezt mindenki megérti akibe szorult egy kis értelem.... és meglátjátok mindenki vissza fog venni a dumából csak azért, hogy seni sem legyen megbántva....
Gino érti a lényeget! Ez itt többnyire már egy baráti társaság, ami a legtöbb fórumon sosem jön ez össze! A beírogatok egy csoportja pl. most is együtt vacsorázik. Feldobtam pár hete a fórumon, hogy kéne egy kormány, és estére a kezemben volt (ingyen), mert barátként álltak hozzám (köszi Gino és köszi Fndi). Barátok között pedig elenged néha az ember egy "cocokázást" vagy egy "buffogtatást".
az vesse rám az első követ, aki még sosem lőtt túl kicsit, vagy nagyon a célon egy egy beszélgetés alkalmával.....
tényleg nem akarok senkit magamra haragítani, annál jámborabb lelkű ember vagyok, de kicsit olyan álszent dolognak tartom ezt a " jujj itt nagyon vulgárisan beszélnek, ezek nem is emberek, tiszta alpári szöveg, köszi én ebből nem kérek" dumát.....
sztem mindenki tudja mit engedhet meg magának egyes emberekkel szemben, és mit nem másokkal szemben.... nem hiszem hogy bárki is ok nélkül szólna be másoknak, Rgo 2 fél kell egy iylen beszélgetéshez.... aki meg nem szereti a csúnya beszédet valszeg nem is igen szólitják meg ilyen hangnemben....
akkor ez most mi a fasz ha nem műhiszti?
hm? pustikáim?
az okularet mar vissza shippingeltem
tényleg nem akarok senkit magamra haragítani, annál jámborabb lelkű ember vagyok, de kicsit olyan álszent dolognak tartom ezt a " jujj itt nagyon vulgárisan beszélnek, ezek nem is emberek, tiszta alpári szöveg, köszi én ebből nem kérek" dumát.....
sztem mindenki tudja mit engedhet meg magának egyes emberekkel szemben, és mit nem másokkal szemben.... nem hiszem hogy bárki is ok nélkül szólna be másoknak, Rgo 2 fél kell egy iylen beszélgetéshez.... aki meg nem szereti a csúnya beszédet valszeg nem is igen szólitják meg ilyen hangnemben....
akkor ez most mi a fasz ha nem műhiszti?
hm? pustikáim?