Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MINDENKI beírhatja ide a véleményét, anélkül, hogy megkérdeznénk!
most is..... tenyleg mukodik
én nem
Olyasn emberek tudják magukénaka topikotakik nem méltóak a motorozás fogalmára sem! én annó inkább az árokba megyek! igen gekkó ez már néven fut és neked szól!
szió sziasztok én csak el köszönök csendben 1.hétig nem vagyok aztán nem el felejteni az öreg nyanyátokat megyek áztatni a,,,, bokámat
EZ *************** * hogy a ********* teringettét!
most mindjart valami "mindenki" nick nevu ember beir ide......en nem vagyok kivancsi ra
sztem ezen lehet hogy nem hisztizni kellene, hanem ha épp itt van vki akit ez zavar akkor tegye szóvá nemtetszését, és sztem ezt mindenki megérti akibe szorult egy kis értelem.... és meglátjátok mindenki vissza fog venni a dumából csak azért, hogy seni sem legyen megbántva....
Mit irtal? ....mert en telepitettem az antivulgar 2.0-at es csak csillagokat irt a hsz-ed masodik felehez....
nem erröl van szó!multkor is magyaráztam csak nem értitek,,,,,,,,,,,,,igazából MINDENKIT + kéne kérdezni!
valami ilyesmirol beszeltem en is az elso reakciomban
És sajnosilyen, odabassza a franyót, Őilyen, nem tud elmenni a dolgok felett!
naugyehogyigenigazamvan.... aztabüdöskurvafaszba....
mindenki vissza a fórumra
Gino érti a lényeget! Ez itt többnyire már egy baráti társaság, ami a legtöbb fórumon sosem jön ez össze! A beírogatok egy csoportja pl. most is együtt vacsorázik. Feldobtam pár hete a fórumon, hogy kéne egy kormány, és estére a kezemben volt (ingyen), mert barátként álltak hozzám (köszi Gino és köszi Fndi). Barátok között pedig elenged néha az ember egy "cocokázást" vagy egy "buffogtatást".
o is ott volt....nem tudtam
az okularet mar vissza shippingeltem
az vesse rám az első követ, aki még sosem lőtt túl kicsit, vagy nagyon a célon egy egy beszélgetés alkalmával.....
tényleg nem akarok senkit magamra haragítani, annál jámborabb lelkű ember vagyok, de kicsit olyan álszent dolognak tartom ezt a " jujj itt nagyon vulgárisan beszélnek, ezek nem is emberek, tiszta alpári szöveg, köszi én ebből nem kérek" dumát.....
sztem mindenki tudja mit engedhet meg magának egyes emberekkel szemben, és mit nem másokkal szemben.... nem hiszem hogy bárki is ok nélkül szólna be másoknak, Rgo 2 fél kell egy iylen beszélgetéshez.... aki meg nem szereti a csúnya beszédet valszeg nem is igen szólitják meg ilyen hangnemben....
akkor ez most mi a fasz ha nem műhiszti?
hm? pustikáim?
GrKrisz volt ,tudod hajás szemcsi
az a kutya volt.... nem en, en azt szeretem, amikor finoman...bo nyalall csinalod...de tudod te ezt
nyalni a zsákom jaaaaaa bammeg Totor eztett mondta rólam
meg jo..... te legalabb mar tudod, hogy mit szeretek
monnyad batran, amit akarsz.....majd legfeljebb kiradirozzuk
tudom,hogy engem nem cseréltek leeeeeeee
nyugodtan ,,,,,,,,,, bele a pacekba
hat kozem es az asszony koze nem valo......foleg nem az agyban