Én várom, h mikor jön át!
Tegnap elhagytam a bal oldali lábtartókonzol rögzitö csavarját kb 90km/h-nál a körforgalom előtt elkezdtem visszarakosgatni, mikor megszünt a váltóm dolgozni és úgymaradt 2-be. Akkor még nem tudtam mi van csak amikor megálltam, sebtibe kivettem a hátsóból, be előre azt gó haza! Ha van olyan csavarja valakinek esetleg netán véletlenül azt köszi elöre is!
szőke csajnak magyarázz az eladó:ez a legjobb hütő ami jelenleg kapható,és még az ajtó is forditható!
a csaj:igen!nekem az miért jó,hogy kivül van a tojás tartó
-A szőke nő kérdezi a vele hajban megaggyező barátnőjét:
-Te szoktál a férjeddel szeretkezés közben beszélni?
-Hogyne, a mulltkorv is felhívott egy szállodából!
Képzeld, három év együtt járás után Béla végre beszélt a házasságról.
- - Tényleg, és mit mondott?
- - Hogy a feleségét Beának hívják és van három gyerekük.
-
-
- A róka jön ki a diszkóból összeverve találkozik a farkassal.
- - Róka ki bántott? Majd én megverem.
- - A medve.
- - Ja, az szar ügy...
Nopara! Ne röhögj!
Mindenki a saját szakmájában:
Képzeld el, hogy jön ki az őszibarack? Mert még a szöllővel elboldogulsz, de szemenként kicsit sokáig tart!
Képzeld a HENTIT!
Egy felsál, egyben?
Henti! Húúú...!
Csak a baromságok eladásáról volt szó! Semmi izgalmas!
A szipadon volt egy textiles jellegű műsor,- a csaj a puncijából előhúzott 60 méter szaténszalagot! Nekem ez tavaj hogy kellett volna, mert égen-földön nem lehetett kapni, hiánycikk volt!
Szólta is Erzsinek, hogy gyakoroljon,mert még a színek váltását is meg kelltanulnia! Mi van, ha éppen piros kell és belőle csak kék jön?
Tegnap elhagytam a bal oldali lábtartókonzol rögzitö csavarját kb 90km/h-nál a körforgalom előtt elkezdtem visszarakosgatni, mikor megszünt a váltóm dolgozni és úgymaradt 2-be. Akkor még nem tudtam mi van csak amikor megálltam, sebtibe kivettem a hátsóból, be előre azt gó haza! Ha van olyan csavarja valakinek esetleg netán véletlenül azt köszi elöre is!
Mert én már láttam
- a majom lába mert az kéz is
a csaj:igen!nekem az miért jó,hogy kivül van a tojás tartó
-A szőke nő kérdezi a vele hajban megaggyező barátnőjét:
-Te szoktál a férjeddel szeretkezés közben beszélni?
-Hogyne, a mulltkorv is felhívott egy szállodából!
- A szex után átváltozik egy láda sörré és két haverrá.
- - Tényleg, és mit mondott?
- - Hogy a feleségét Beának hívják és van három gyerekük.
-
-
- A róka jön ki a diszkóból összeverve találkozik a farkassal.
- - Róka ki bántott? Majd én megverem.
- - A medve.
- - Ja, az szar ügy...
Mindenki a saját szakmájában:
Képzeld el, hogy jön ki az őszibarack? Mert még a szöllővel elboldogulsz, de szemenként kicsit sokáig tart!
Képzeld a HENTIT!
Egy felsál, egyben?
Csak a baromságok eladásáról volt szó! Semmi izgalmas!
A szipadon volt egy textiles jellegű műsor,- a csaj a puncijából előhúzott 60 méter szaténszalagot! Nekem ez tavaj hogy kellett volna, mert égen-földön nem lehetett kapni, hiánycikk volt!
Szólta is Erzsinek, hogy gyakoroljon,mert még a színek váltását is meg kelltanulnia! Mi van, ha éppen piros kell és belőle csak kék jön?