annyira ! itt nem a vállalásról van szó , leszarom ,hogy nézek ki , én nem vagyok motoros , és ennyi ,jobb a ha hátérbe maradok,
ennyi, én csak hayalány miatt írtam be
Miért annyira gáz? A legtöbbünkel mostohán bánt a természet, nézd csak meg Grkriszt, mégis vállaljuk amink van. Valóban van egy-két beírogató aki kép nélkül van, nem is szeretjük őket. Baráti viszonyt arc nélkül nagyon nehéz kialakítani, te pedig úgy érezzük azt szeretnéd. Mivel mi is így viszonyolunk hozzád ezért forszírozzuk a dolgot! Puszi és nem menj el!
bocsi én nő vagyok ,és nem buzi soknak nincs fényképe fen , és azokkal mi van? de oké értettem , különben , hayabusa lány látott , de nem számit ,akkor kiléptem ,ha tiktekett ennyire zavar, ja és kykee is tudja ,hogy nő vagyok mert már látott !
sajnálom sziasztok
Szia . Én nem szeretnék nagyobb bunkó lenni , mint amilyen vagyok , de itt mindenki vállalja az arcát . Jó volna tudnunk , hogy igazából ki vagy , mert lehet , hogy csak a Kykke buzi haverja vagy aki szórakozik , és mi nem szeretjük a buzikat .
Te kérdezted , hogy mi a perverz betegséged neve , mert nem tudtad elolvasni a zárójelentést .
csak valahol olvastam hogy fodrász a néni
ennyi
ennyi, én csak hayalány miatt írtam be
sajnálom sziasztok