még ma sem vagyok teljesen nyugodt a motorommal kapcsolatban.kicsit nehezen indul,de egyre jobb.biztos még nem száradt ki teljesen ahol beázott.de tanultam belőle
A kuplungkosár nem mozoghat túl sokat tengelyirányba, mert ki van hézagolva. A kuplung fogaskerekének és a főtengelyen levő fogaskeréknek egy síkban kell futnia, lehetőleg a fogak teljes felületén, különben lerövidül az élettartamuk!
Héé , sportmotor , mi ez a linkség , hogy nincs szexelős smile ?
Hogy kommunikáljak így nőkkel ?
ÁÁÁ
Azért kérdeztem .
És Thaichicken buzi,meg dagi
Újban érted , ú j b a n .
Új telefon (nettó): -- Ft.Új telefon (bruttó)*: -- Ft.Használt 0 perces (bruttó)**: -- Ft.Használt (bruttó)**: --- Ft. Kijelző: 128x220 262 144 színÁtvitel: GSM 900/1800/1900 MhzEdge támogatás: VanMp3 támogatás: VanGPRS támogatás: Van Leirás: ........................................................
......................... Méretek: 84 x 30 x 20 mm, súly: 72g / Polifónikus (64 csatorna), MP3 / 1000 bejegyzés / 1 GB beépített memória, 4 MB a JAVA alkalmazásoknak / Bluetooth, USB / SMS, EMS, MMS / WAP 2.0/xHTML / 1.3 MP kamera, 1280 x 1024 pixel, video(CIF) / MP3/AAC/AAC+/e-AAC+/WMA lejátszó / Video lejátszó S * A bruttó
Azaz,egyiket sem lehet már újonnan kapni