Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki csuporkázik ?
Mindenki kiment a Gino után ?
Mit csináltok ?
Hallo !
Ez van .
pusti
Férfi .
Szia !
mit szeretnél inkább mi legyen női napozó
Mi van itt , robogószervíz ?
Hello mindenki ! Szia Gino .
Na ez megint nehéz kérdés mivel a csőbe engedtem pici levegőt hogy megnézzem hogy mit mozdul az olaj!ÉS alapjáraton lassan mozgót gázadásnál meg felgyorsult,ahogy kell!
azért mert rosz lehet a szivatyú ami szállitja az olajat
Az olajat kapja,sokat is!A csövön megy az olaj már megnéztem és a porlasztóba is be jut. Ha meg esetleg nem kapna olajat már nem füstölne és már rég besült volna! Napi 40kmt megyek vele!Nem ez a baj!SOKAT KAP DE AZ ISTENNEK NEM JÖVÖK RÁ HOGY MIÉRT!
a motor legalább rendesen működne és nem reszkiroznád azt hogy mikor áll meg a blok, mert most éppen egy deka olajat nem kevert a benyához
Oké!De ha már van működjön rendesen!
ki kell kötni a külön olajzót és keveréket neki
Ja!A kipufogó vég olajos de nagyon 20-30km után.Sehol máshol nincs olaj!
A teljesítménnyel semmi gond!De az a legérdekesebb hogy az olajpumpát már csutora vissza állítottam és mégis sok az olaj!
Szerintem a gyűrük oda vannak tipikus eset,hogy ha melegszik akkor elmegy a kraft,,,de lehet a főtengely is krepa,meg a szimeringek is.....bemelegedve szorúl,így gyengűl a teljesítmény,,,,,én erre gondolok
50es levegős RUNNER. Nagyon füstöl a kipufogom (durva kék füst) és folyik az olaj rajta!Hidegen nagyon, meleg motorral meg KICSIT gyengül!Annyit tudok hogy nem égeti el rendesen az olajat!300km 1liter olaj elfogyott!A karbit és az olajpumpát is már szét szedtem,mindkettő tiszta!Na röviden tömören ennyi!
megnézted már?
Melózol?
Mi van Pusti---------tetszenek a vonalaim-------he?