Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így van, nekem -20 milla jelenleg.... De legalább tudom mire fizetek.
Gino,Te meg ne ugassál,hanem menjél befele egy kaszinyóba,akasszad le a dzsekpotot,és gyere haza kifizetni a hiteleinket iziben...nna oszt visszamehecc mán utána
Henti!
Együtt érzek Veled!
Old
Részvétem! Ha erre jársz,akkor gyere be!
ha el tudsz jönni 3 napra búfelejtőre, akkor csatlakozz be hozzánk, irány Ausztria. Szállás ingyen, a társaság jó, bár csak rendőrök, de majd elvegyülsz.
Szia Köszönöm mindenkinek! De mostmár a motorokkal foglalkozzatok, igyekszem összekapni a családot és magamat is!
HAMAROSAN SZERETNÉK ÚTON LENNI, DE EGYENLŐRE NEM ÉRZEM BIZTONSÁGOSNAK!
Öszinte Részvétem Henti
sok erőt és kitartást a családnak
Szia!

Meg nem voltunk kint, csak hazafele este......es mar csodalkoztunk a elotti Bellagio szokokut tancjatekat
Sziasztok !

Gino mi újság a nagyvárosban ?
Részvétem !
Reszvetem henti, eros kivanok es kitartast a csaladnak!
részvétem. Ha megengeded, jobb így neki, mintha levagdosnák részenként. Én is inkább előbb nyírom ki magam, de nem élek nyomorékként.
muszaj
hacsak 8-at....
3 es fel ora volt altalta-las vegas......elotte paris/altalta volt ~9 ora...elotte bp-paris volt 2 ora....
a tokom tele volt a repulessel
Élj mint állat Gino,örülök,hogy örülsz és jól érzed magad,,,,,,,,,,azt ha tudtok haza se gyertek ebbe a koszfészekbe........
Részvétem!
Részvétünk
A többiek egy része együtt bulizik valahol Tatán.
Nem baj, visszafelé délután indulsz, még aznap reggel megérkezel és közben alszol a gépen 8 órát!
na mi van.......ilzen kuss van este negzed 10 korul?
itt meg csak del van
Bazz.... 6 ora kesessel indult a gep ferihegyrol
Ma hajlani fel kettore ertunk ide....
Itt most van kedd 12:05
Vasarnap reggel 8-tol (ottani idoszamitas szerint) kedd reggel 10:30 -g nem aludtam.....

Csodavaros...bammeg!
itt
Igazán Őszinte Részvétem
Ohhhh,What the fuck bradther?have you nice day? i hope you fine...
Jóestét Hölgyek, Úrak! Mától egy új csillag vigyáz ránk fentről, egy igaz igazságos, nagyszerű emberé! A Mama feladta a harcot és elaludt! Őrző és óvó tekintete mostmár fentről vigyáz ránk!
Késöbb majd jelentkezem, most idő kell még, vigyázzatok magatokra!