Na,,,milyen jó hogy van egy szép has,,,meg a nők imádják,,,, ...azért nem egyenesen arányos a tömeg és bevállalósság arányában,,,,van itt egy két bevállalós tökösgyerek és nincs 100kg....most nem nevezném meg őket,mert nem szeretnék személyeskedni,,,,,
Hűű,most látom mekkora fejem van dupla akkora mint a ratyipapáé,,,,,azaz a testem kisebb a fejemhez képest,,,na akkor visszagyúrom amagam,,,farönkcipeléssel,zsákolással,és nyers erő fog bennem tombolni,,,és aki baszakszik a GSR klánnal,annak annyi ,
Köszönöm,,,idén benne lett volna a 100is,,,csak 10ezret tudtam menni a lábam végett,,,,első szezonban mentem 18000at,másodikban 26000,harmadikban 20000et,idén csak 10000et.,,,az enyém volt mindig mindenben a teszt motor...kipu,széleskormány,szlikgumi,,,semmit ne hiogy el senkinek,,,a kuytulim,legalább 5000volt egykeréken,ha nem többet,,,,semmi baja,,,jó motor,a blockja meg strapabíró,,,,
a képekre meg reagálj nyugodtan,,,,bíroma kritikát ellenben csak hülyülésről van szó
Na mentem szerelni
Csumi
Menek széjjelszedem,meg iszok valamit.
Látom vótá gyúrni kockahasú
Üdv a gangnek!
a képekre meg reagálj nyugodtan,,,,bíroma kritikát ellenben csak hülyülésről van szó