Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maci öregen :
Azé ezt a térdelőst nem magyarázod ki ! , ,
gyerekkoromban nem voltam ennyire intelligens, ma meg már kinőttem a jelmezből, de elgondolkodtató, milyen képeket mnézegetsz, pusti.
Majd jövőre .
és a kormánysúlyom
köszi már alakul ( a forma is meg a szín is )
Pende .
Olyan régóta várok rá , hogy már nem kell .
ti ora tartis file?
kész a matricád
Gekko !
jaszu
Hello mindenki ! Szia miértnemjelentkezelGino .
gecidrága bazz ez a qrva casco Pedig valaki itt dicsekedett a múltkor,a hipeolcsó fullcascojával....
xassz tesó
FNDI Lábad?
nézzed megfele itt hogy mi van casco is
Pusti
jaaa, a pustik,elszállt Gina,és már senki sem segít,csak a buzulás....
Most bezzeg kihalt itt minden! Ha buzulásról van szó rögtön nyüzsögtök pustik!

Kéne egy BUZI casco izibe! A SEG fej bank meg akarja BUFFOGTATNI Gekko-t! Ja és még FASZ.
sürgősen kell kötnöm egy casco t , a Qtyulira.....lopás meg törés és az allianz 12 pénzt akar ezért....
Valaki tud egy ötletet,hol lehetne óccsón , xétbax az ideg.... megbuffogtatok valakit ma tuti....
sürgősen kell kötnöm egy casco t, a Qtyulira.....lopás meg törés és az allianz 12 pénzt akar ezért....
Valaki tud egy ötletet,hol lehetne óccsón, xétbax az ideg.... megbuffogtatok valakit ma tuti....

sürgősen kell kötnöm egy casco t, a Qtyulira.....lopás meg törés és az allianz 12 pénzt akar ezért....
Valaki tud egy ötletet,hol lehetne óccsón, xétbax az ideg.... megbuffogtatok valakit ma tuti....
én is köszönöm Neked ideküzdöttem magam a gépük elé,most nem tudnak dolgozni,idegesek.....na és? én is az vagyok