Szerintem is a ffi. 100 fölött kezdődik!
Nyiszlett kis pasik ezek itt! Nemm?
Kiküldték már alólam a vasat egyszer. Úgy 1,5 m magasról landoltam, mért csúszási távom 17 m volt. A hasamon! Erre ott a térdem vertem össze. Poci megvédett!
73 e.km? Grat!
Engem azzal hülyitanek, hogy 45 és eladás,max.
Na, akkor jó. Gurulok még 100-ig.
Multkor nem reagáltam a képekre, mert nem ismerem a látencia mértékét! Van 1 Gekko, 2 Gekko, sőt több?
Én, így öregesen,már nem váltanék! Jó nekem Ildkerzsi!
látom ezt a sok majmot a strandon ,meg it ott,,,,nagy karok,meg hú ed kemény vagyok mell,,,aztán egy pofon meg bőg,,,,,ilyet is láttam,,,,egy nagymenőt úgy szétcsapott egy 80kg os csávóka,mint a szart,,,belecsapkodta a fejét a végén a vizbejáróba a strandon,,,,majd sírta szétgyúrt Pusti....én ilyen vagyok,fndi meg olyan,,,,igy érezzük jól magunkat,,,,,meg hidd el OÍldku,,,jól jött a hab test,mikor 191km/h-val elestem,,,,volt min pattogni
nem hát,,,,letolom füredről almádiba azt jó van,,,pár kép és hazatolom,,,,,az a hab test tud ám rombolni,,,,,csak azt nem értem,miért nem akkor mondod?
Röpke 73ezer van a gsrbe,,,ááá,nem félek én attól,hogy megvkívánnak,,,ezek csak látensbuzik
Szia Kykee!
Te nem is motorozol,hanem csak odébb tologatod a vasad 5 m-rel, hogy más szögböl csinálhass róla képet!
Hány km van benne? Láttam, multkor a hab testedet, jól megerősödtél a tologatástól!
Nem veszélyes ilyen csapatnak ilyen üde testet felrekni?
Még megkívánnak!
Nyiszlett kis pasik ezek itt! Nemm?
Kiküldték már alólam a vasat egyszer. Úgy 1,5 m magasról landoltam, mért csúszási távom 17 m volt. A hasamon! Erre ott a térdem vertem össze. Poci megvédett!
te is láttad hogy fúrógéppel tekerte
bár ha elkezdem a mondókámat már akkor elkezd pirongani
Nem is láttalak motrozni
Otthon felbakoltad oszt esténként pörgeted a kereket
Engem azzal hülyitanek, hogy 45 és eladás,max.
Na, akkor jó. Gurulok még 100-ig.
Multkor nem reagáltam a képekre, mert nem ismerem a látencia mértékét! Van 1 Gekko, 2 Gekko, sőt több?
Én, így öregesen,már nem váltanék! Jó nekem Ildkerzsi!
kis üzemanyag tartálya a sexgépnek
Röpke 73ezer van a gsrbe,,,ááá,nem félek én attól,hogy megvkívánnak,,,ezek csak látensbuzik
Bocsánat! Bocsánat! FNDI!
Most láttam,hogy a fotón nem húztad be a hasad! Photoshop-pal ezt lehet korrigálni, vagy most zsírleszívás következik?
Te nem is motorozol,hanem csak odébb tologatod a vasad 5 m-rel, hogy más szögböl csinálhass róla képet!
Hány km van benne? Láttam, multkor a hab testedet, jól megerősödtél a tologatástól!
Nem veszélyes ilyen csapatnak ilyen üde testet felrekni?
Még megkívánnak!