Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen cucc?
Pusti!
Cucc is lessz?
Először felheréztelek, de módosítottam, mert emlékeztem biológiai ismereteimre!
(Látni, már nem látom, hogy hány is van igazából? Így a szakkönyvekre hagyatkozom!)
ok
Az új arcok beolvasnak kicsit,és szörnyűlködve elpattannak...." hú ezek itten buzik is meg agyisérültek is..' na tipli van,és mán húznak is elfele mi?
Megyek pakolni, mert du. ki kell vinnem a cuccokat Tökölre.
FNDI!
Akkor 1/4 10 Tököl, 2-es kapunál behajtani és jobbra az első úton 15 m. Ott leszünk.
Leheréztél? És célozgatol itten némi számbeli hiányosságokra? Fogyatékossal vicczelődöl,gúnyoskodol? Menysek a Ombucmanho és felnyomlak
Új Arcok ezért nem mernek ide írni!
Azt hiszik, hogy neten keresztül is terjed a fertőzés!
"SaplázzukmegaMacit" FESZTIVÁL!

Mindenhova sapkát neki!

Te! Mond! Vén fejjel, hogyan tudunk ennyi marhaságot itt kitalálni? Már a "Sárga házból" is figyeltet minket a Főorvos!
Fénymérőő? Te vagy a Fény! Téged meg minek mérni? Fényes vagy és kész!
TE NEM GEKKO VAGY,mert az bogarakat eszik és nem folytat gyűjtögető életmódot!
Szóval kivel is állunk szemben?
Négylevelű LÓHERÉVEL! Na, KÉTLEVELŰVEL!
Ez most a"SaplázzukmegaMacit" fesztivál lessz?
Belekalkuláltad azt a sok kollégáját is,akik melléállnak ha atrocitáljuk a Macit? Meg a Maci sem pihesúlyú.....szerintem nevezzük át gyorsan a fesztivált.....
Gekko Nagymester!
Kamerát tessék előkészíteni, mert KELL!
Üres zsuga beléje, + minden kellék!
Holnap hűvös, de szép időlesz állítólag!
Fénymérőd is van?
Oszt a végén majd ,tisztes távolból cickizni kell a Géeseressapkás Macit,hogy nézekimáá....és akkor nem kell neki,eldobja,rávetem magam a sapijára és mán 3 lesszz..ööööö... ja utánaszámoltam,télleg három lessz akkú mán
Macit megsapkázzuk?
Gumisapival, mert úgy biztonságosabb!
RAKO Sapi!
Diósmetál? Metált birod? Metált bírom!
Flamóért mindent!
Gekko!
Te egy igazi üzletember vagyol!
Te kis diósmetélt!
Az éhes Medvétől óvakodni kell ám! Viszílyes! Inkább sapkázzuk meg,nehogy baj legyön!
Macikám!
CIKI!

TE GSR-es sapkában?

B-King motoron? Nagyon tréfás leszel!
fndi most 'szegyi ki a vizbü a zoxigént'
nagymester! Na akkor én aztat hazuggyam goty nincsis sapim és okkó kapok egyet,és megdupláztam a GSR sapikészletemet-e
Akkor nekem hozz egyet léci, nehogy már éhes maradjak
35 lenne és akkor annyira baráti,hogy a munkámért nem is xámoltam semmit...........................
asszem gazdasági totálkár,ennyiből ki tudom hozni ,egy alaplap,és egy Touch screen LCD....... sok