Először felheréztelek, de módosítottam, mert emlékeztem biológiai ismereteimre!
(Látni, már nem látom, hogy hány is van igazából? Így a szakkönyvekre hagyatkozom!)
Ez most a"SaplázzukmegaMacit" fesztivál lessz?
Belekalkuláltad azt a sok kollégáját is,akik melléállnak ha atrocitáljuk a Macit? Meg a Maci sem pihesúlyú.....szerintem nevezzük át gyorsan a fesztivált.....
Gekko Nagymester!
Kamerát tessék előkészíteni, mert KELL!
Üres zsuga beléje, + minden kellék!
Holnap hűvös, de szép időlesz állítólag!
Fénymérőd is van?
Oszt a végén majd ,tisztes távolból cickizni kell a Géeseressapkás Macit,hogy nézekimáá....és akkor nem kell neki,eldobja,rávetem magam a sapijára és mán 3 lesszz..ööööö... ja utánaszámoltam,télleg három lessz akkú mán
35 lenne és akkor annyira baráti,hogy a munkámért nem is xámoltam semmit...........................
asszem gazdasági totálkár,ennyiből ki tudom hozni ,egy alaplap,és egy Touch screen LCD....... sok
(Látni, már nem látom, hogy hány is van igazából? Így a szakkönyvekre hagyatkozom!)
FNDI!
Akkor 1/4 10 Tököl, 2-es kapunál behajtani és jobbra az első úton 15 m. Ott leszünk.
Azt hiszik, hogy neten keresztül is terjed a fertőzés!
Mindenhova sapkát neki!
Te! Mond! Vén fejjel, hogyan tudunk ennyi marhaságot itt kitalálni? Már a "Sárga házból" is figyeltet minket a Főorvos!
Szóval kivel is állunk szemben?
Négylevelű LÓHERÉVEL! Na, KÉTLEVELŰVEL!
Belekalkuláltad azt a sok kollégáját is,akik melléállnak ha atrocitáljuk a Macit? Meg a Maci sem pihesúlyú.....szerintem nevezzük át gyorsan a fesztivált.....
Kamerát tessék előkészíteni, mert KELL!
Üres zsuga beléje, + minden kellék!
Holnap hűvös, de szép időlesz állítólag!
Fénymérőd is van?
Gumisapival, mert úgy biztonságosabb!
RAKO Sapi!
Te egy igazi üzletember vagyol!
Te kis diósmetélt!
CIKI!
TE GSR-es sapkában?
B-King motoron? Nagyon tréfás leszel!
asszem gazdasági totálkár,ennyiből ki tudom hozni ,egy alaplap,és egy Touch screen LCD....... sok