Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki jött előttem a szentendrein kifelé fekete kutyulival
ezek szerint "szerencsésen" megúsztad először kocsiajtó kinyit, slusszkulcs kivesz aztán lehet beszélgetni
ami késik nem múlik és a kuplung jobb lett köszi gino !
Vazze Gino , rázod a picsádat a kv-val de nincs is
A Gekko a szart is delegalább ad!
Sziasztok motorosok,

ritkán látogatok erre, de a mai élményemet el kell meséljem nektek... Reggel munkába jövet, a ZÖLD jelzésen jöttem át egy kereszteződésen (Fő utca eleje - Bem tér). A kereszteződésben jobbra, a lámpán túl állt egy ASTRA egy öregúrral, aki úgy döntött, hogy átmegy kersztben, csak sajnos ott voltam én. Simán fellökött, szerencsére karcolás nélkül megúsztuk (motor és én). Rövid ordítozás, mire közölte, hogy zöld volt amikor bejött a kersztbe, csak dugó van és beszorult, majd át akart menni.

Motort felállítottam, odébbtoltam (na ezt soha ne tegyétek) mire megfordultam elment. Rendszám megvan, tipus megvan, tanúm van, feljelentettem. Nem azért, mert belémjött, hanem mert annyit nem kérdezett, hogy élek-e, a kocsiból sem szállt ki.

Szóval óvatosan. Ha kell rendszám, megadom, aki látja le a tükörrel

Johny
Elment haza a GörögNr1,mert ájcsikálnia kell!
HALKAN JEGYZEM MEG, hogy nálam akkor sem "ÉG" be a KV,ha nincs víz az egész megyében,
Mindenhol ott vannak az embereim....
Bazze..... mekkorát égtem!
Itt volt nálam Hoji....hát nem elzárták a vizet az utcában?!
Így aztán nem tudtunk KV-t inni.
Szegényke....idecsaltam és nincs KV....

Bammeg, Gekko.....ha kiderül, hogy ebben a vízelzárásban benne van a kezed....
Monnyad neki, h jöjjön értem me nincs motorom! Csinositják a kipöfögömöt,csak estíre lesz kész!
Krisz ezt skubizd le ennyi banán kell csak :)
te kis huncut
kérdezd meg a CBA-ban hogy becserélik-e KV-ra
Pusti mi legyen azzal amit tegnap a motoromon hagytatok és a csöhesek már huzkodták, hee
Itt a Grkrisz,ebéd megvolt,KV is! Most pletyózunk e!
robohoj
nem. úgy alakult h egész nap befogtak munkára
ez lemaradt
1037 Bp. Bojtár u. 33.
Kykeevel volt tali tennap
Vicc:
A taknyosbajszú kan cigány ül a verandán azt pipázik. A rajkók, minnd a tizenkettő az udvaron játszanak. 1× a kissebbik odarohan az öreghez:
-Nagypapa, éhesek vagyunk! Az öreg beleszív a pipába, föszíja az orrát, a vállát megvonnya és így szól:
- No mosmá akko jáccatok valami mást!
komolyra fordítva a szót muszáj motoroznom kicsit mert megint rossz felé járnak a gondolataim itthon úgyh lehet benézek vkihez egy kv-ra. bár fogalmam sincs ki hol található
Írjad fel ide a keddi zabálós-motorozós-Ginofizetminden-t !
Áh, nem.....
Valami öregebb lehetett.
Há' ezt mondom, hogy már elmondják....