Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HEY Genszterek. Üdv mindenkinek. Csak beugrottam már megyek is tovább.
Tybee, pont leszarom! Ha esik ha fúj, a buli az buli! Te +má hozzászokhattá vóna!
Szasztok! Kykee, ez az utobbi évek legjobb képe rólad! Jössz vasárnap Jöjjé me nagyon megütlek ganyé!
hejj de jó kis nap volt ez is,,,,,,,Alsóörsön,Mustafánál olyan kibasztott fínom gyros van,hogy beszartok
perszehogy ! ami késik nem múlik. minél tovább húzzuk annál jobb lesz

Ők piszkálnak....
Mondtam, majd legközelebb duplázunk!
amúgy most még nagy a szátok de megyek én még a többiekhez is kvzni aztán meglátjuk kinél mi van ginonál pl. kuplungozás volt és nem is rossz
pusti
te csak ne nyilakozzál ki Ginó és GrKrisz nevében mert Ők tényleg azok
akik
végülis szép dolog a szerelem
szép mondhatom. egy napot nem vagyok itt és máris kibeszélsz. bezzeg én nem írtam meg h nem azt kaptam nálad amit vártam
jóstét ! megjöttem 11 óra munka és 2 óra utazás. én 60 főt irányítva elültettünk 30 gyümölcsfát egy erdei iskolában. most visszaolvasom a fórumot mert látom megint vmi fennforgás van aztán kikaptok
Na mi van mókusok?

FIGYELEM! FIGYELEM!

Felhívom a Kedves fórumozótársaim még kedvesebb hozzátartozóit,akik esetenként(vagy állandóan )olvassák a hozzászólásokat,NE HIGGYÉK EL AZ ITT ELHANGZOTT,SAVAZÁSNAK és CINKELÉSNEK szánt ,olykor kicsit durva dolgokat! (Pl.: Te Buzi vagy!, meg hasonlók.... )

Köszönettel: Én és a Többiek
Hát remélem nem lessz!
Passzív volt a Hoj? Na jó,vátsunk témát,inkább úriemberkedjünk baszod!
SZIASZTOK GYERTEK HOLNAP MOCISBUIBA!http://www.darkbike.hu/program...
hali kykee neked a motort mikor csusztál mennyiét csinálták meg,? ha szabad kérezni? köszi előreis:
Vasárnapra ne legyen eső
Jó napos időt !
Ja. és egy szóval sem mondta, hogy rossz amit csinálok....
Csak én...ő csupán nézte, hogy mit csinálok....
Kuplungoltatok mii?
Hát...öö..izé..... az nem (lehet a KV hiány miatt )....de jól összekentem a kezem az izéjével......szóval ennyi történt.

Bocsi, Hoj....
Na jó éjszakát .