Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó Rggelt Szentéletűek!

GSR sapkát mindenki hozza! KELL! Akinek nincs, annak adok!
A többi +hívotton V2 Túrabázisos lsz, a többi, + olyan, aki "véletlenül" esett oda! Szóval, akinek nincs sapi, annak nem biztos, hogy Henti Mester ad kaját!
Tudod, mint a Kisnyuszi a cigivel! Füstszűrőset, vagy füstszűrő nélkülit parancsolsz? No! Szóval, akkor miért is nincs rajtad sapka? Szólt a Kisróka!
Ha nem ismered ezt a viccet, FNDI elmeséli, mert Ő az ügyeletes Papjancsi!
azt mond ami neked is oké...
Ha jó neki megcsinálod,ha nem akkó meg vissza a dobozba...
Az rendben van hogy baráti az ár,de ne te bukjál rajta
Pusti malakas,gamoto!
Na akkor elhúzok a gecóba,ha senki sem gyün ide az esőn kívül......
Csónakkal meg nem hajlandó idejönni......
Jaa,hívott,ajánlottam Neki valamit,de nem bizti hogy ok lessz Neki,de nekem sem ok,amit ajánlottam Neki ,mert 20 az alaplap,meg az LCD,az már naon sok.....
Fndi küldött egy Mutimédiát a esőről,Bicskén most elkelne a Nóébárkája,vagy valami9 hasonló
Buffogtatás lessz megfele bazz!
Hívott a srác? Sikerült megbeszélni
Ésatöbbiek hol a lökö,mben vannak?
Jut eszembe Káj tesó..... nincs férfi ruhád,mert az a női gönc nem volt az igazi Rajtad......piroska
Szerelni tudsz azért? vagy nem tudod kiszedni ' a vizbű a zoxigént'?
itt is fog szétqrja a fesztivált.....
szakad az eső vazze nem kicsit
akkor szedd ki a véget,szedd szét,és a fémrészét szmenázzad le,és tőccsed felfele ide a képet,és megcsináltatom Neked
miért nem?
nem megyek
délig bizti,utána mennék Totorhoz,beröffenteni a gépet
morgen
meddig vagy bent, mert most ébredtem fel
Ne szójjá be! Ezt nem én intéztem,most itt Budaörsön ünnepelnek,és bánzájtot csinának e!
a múltkor csak a vizet zárattad el gino utcájában. most már az egész utcát ezt a szíves vendéglátást
Jó napot!
Fndi ,jöhetsz,félóra múlva ott leszek,de csak hátulról tudsz beállni a hátsó parkolóba,mert Budaörsi napok vannak,és le van zárva a CBA első parkoló,meg az utca is.Ahogy kimennél a parkolóból jobbra,első lámpánál jobbra,első utca jobbra,és megint jobbra,és bejössz a hátsó parkolóba,a rendőrök meg motort beengednek tán a hátsóba felülről
jóreggelt
Jó reggelt !

Holnap valahol csatlakozok a Brigádhoz, M0 Shell kútnál tankolok az biztos , ahol régen is találkoztunk !
Csak italt kell vinni , így beszéltük + OLDKLU-val ?