GSR sapkát mindenki hozza! KELL! Akinek nincs, annak adok!
A többi +hívotton V2 Túrabázisos lsz, a többi, + olyan, aki "véletlenül" esett oda! Szóval, akinek nincs sapi, annak nem biztos, hogy Henti Mester ad kaját!
Tudod, mint a Kisnyuszi a cigivel! Füstszűrőset, vagy füstszűrő nélkülit parancsolsz? No! Szóval, akkor miért is nincs rajtad sapka? Szólt a Kisróka!
Ha nem ismered ezt a viccet, FNDI elmeséli, mert Ő az ügyeletes Papjancsi!
Jaa,hívott,ajánlottam Neki valamit,de nem bizti hogy ok lessz Neki,de nekem sem ok,amit ajánlottam Neki ,mert 20 az alaplap,meg az LCD,az már naon sok.....
Fndi küldött egy Mutimédiát a esőről,Bicskén most elkelne a Nóébárkája,vagy valami9 hasonló
Jó napot!
Fndi ,jöhetsz,félóra múlva ott leszek,de csak hátulról tudsz beállni a hátsó parkolóba,mert Budaörsi napok vannak,és le van zárva a CBA első parkoló,meg az utca is.Ahogy kimennél a parkolóból jobbra,első lámpánál jobbra,első utca jobbra,és megint jobbra,és bejössz a hátsó parkolóba,a rendőrök meg motort beengednek tán a hátsóba felülről
Holnap valahol csatlakozok a Brigádhoz, M0 Shell kútnál tankolok az biztos , ahol régen is találkoztunk !
Csak italt kell vinni , így beszéltük + OLDKLU-val ?
GSR sapkát mindenki hozza! KELL! Akinek nincs, annak adok!
A többi +hívotton V2 Túrabázisos lsz, a többi, + olyan, aki "véletlenül" esett oda! Szóval, akinek nincs sapi, annak nem biztos, hogy Henti Mester ad kaját!
Tudod, mint a Kisnyuszi a cigivel! Füstszűrőset, vagy füstszűrő nélkülit parancsolsz? No! Szóval, akkor miért is nincs rajtad sapka? Szólt a Kisróka!
Ha nem ismered ezt a viccet, FNDI elmeséli, mert Ő az ügyeletes Papjancsi!