Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így kell csinyálni eee :
Nem tudod mi ez , mi ?
Ezt nézd :
Gino , mi volt tegnap ?
Hello mindenki ! Szia Gino .
Szia drága!
A csomagról még nem tudok semmit, de egy pappert kaptam már, hogy van ott valamim....
Csak még nem tudtam elmenni érte...motorral érdekes lenne....meg jó, hogy ha marad ott pár napig, hátha időzítve van!
Gino!Még mindig semmi hír a csomagról?
Megnézem ,ha nincs ilyen bontottban,,akkor megkérdem a xervizespacákjaimat,és Tökölre viszem Neked,persze azelőtt felhívlak,mert elfelejtem mit is kell vinnem.....
K660-hoz aggyá nekem háccsó hanszólót....bontott, de jó is érdekel....most! Köszi ....Miért nincs még itt?
Miután beírtam tegnap, rá fél órára megindult a wasser....
Szasz!

Tudom, hogy Kufár PL-ben van, de ugye, hogy tudja más is a választ....
Na xasztok,jó volt magammal dumálni....
Ma hozd a 720 ast,megcsinizzük,hogy müxxön végre,remélem még megvan az LCD
Mit izélsz itt...... nincs is KV Nálad bakker
Vagy már megreparálták a csövet?
Jó reggelt!
Gino bá!: Oldklu megoldotta ezeket az apróságokat is,lessz eldobható tányér,meg kanál is,meg stb,PROFI a Kufár
Szombaton reggel lessz itthon,Polákokho mönt esmént ecsém,és a feltételezésekkel ellentétben nem csaja van ott,sőt visz magával (Erzsike)
Figyeltem és láttam, hogy írtad....de konkrétan nem is neki címeztem a kérdést! Lehet nem csak ő tudja.....
ha figyeltél akkor írtam, hogy Oldklu nincs itthon, ezért nem tud válaszolni. De ez szerintem meg lesz oldva.
Hahóóó! Azt csinálom!
Jó reggelt!
Na, hahóóóóó.......KV-t meginni!
Reggelt

Minap eltoltam egy kérdést, hogy tányér, evőeszköz, ivóeszköz..... ezek miként jelennek meg és milyen formátumban?
Mert addig értem, hogy bogrács és kaja...de nem gondolom, hogy körbeadjuk a bográcsot és a nagy fuckanállal eszünk...

Konkrétan melyik Diósdi benyakút? Bár nem hiszem, hogy mi odaérünk....nekem van talán a legmesszebb és még gyerekkel felkelni...mama lecsorog kocsival.....szinte biztos, hogy mi tökölre megyük....
na akkor jó éjt pupákok,mennem kell alukálni,aztán szobatiszták legyetek
holnap akár
Ma fél 4 körüli piros GSR-est várom, hogy jelentkezzen!
Én voltam a kék GSR-el, de nem értem rá félreállni, bocsi.

ui: máskor óvatosan húzd oda neki, mert a gyalogátkelő fehér csíkja csúszik.....még jó, hogy nem dobtad el a vasat.....ja, van róla videó felvétel

Mondtam, hogy gyere ide fel....remélem nem felejtetted el!
Hát ezt így ennyire nem figyeltem meg....
Fehér GSR és a sisak mintha olyan lett volna, mint a tied.
A régi szentendrei felé kanyarodó sávban álltál (ha te voltál) én pedig mentem kifelé tovább....húztam 2-3 gázfröccsöt
7re már vidéken kell lenni. de legalább nem leszek egyedül. na jóccakát !