Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt biztosan nem ülsz......esetleg ott!
Jó éjszakát !
És hagyjál már aludni , minden este itt ülök miattad . ,
Jó , de azért ma napközbe olvass ide , hátha valaki ír valami értelmeset , mert én ezek szerint nem tudok .
Kettő, negyed három fele megcsörgetlek, hogy mi a stájsz, ok?
Ha el nem felejtem...
Ha sikerül elindulnom 13h-kor, akkor nem sietve nekem kell min. 1-1.5 óra Velencéig. Forgalom, települések, lámpák....Bp-n útlezárások....mire kijutok
Egyébként meg tényleg kiköhögöm a gofrizást , de arra nem vagyunk most felkészülve , hogy a telken így sebtiben 10-20 embernek süssünk-főzzünk . Lehet ilyet is nem gond , de ahhoz kell nekem legalább két nap amíg előkészülök és beszerzek mindent .
Nem értem én ezt . Bármikor van túra a csapattal , nem nálam találkozunk a telken , hanem van egy köztes kiindulási pont , ami kb. mindenkinek megfelel . Ez mostanában Bicske . Mivel mi szabin vagyunk és pihennénk , nem megyünk fel Bicskére , hanem Velencén találkoznánk a csapattal .
Így menjen az ember veletek valahova... majd megkérdezem a járókelőket.
Tudom, hogy nem akarod megmondani....nehogy odataláljak..mert akkor megesszük a motorod árát.
Balra van a közepétől . Tényleg nem tudom pontosan , de holnap délelőtt meglátom kik jönnek még , és annak függvényében lesz a találkozási hely .
Velence melyik felében van? A sínen innen vagy a sínen túl? (Ha a 7-es felől megyek)
Az úttest közepén van a goffris?
Azt én így nem tudom , megyek és egyszer csak ott van a gofris .
Nekem sem , de gsr-jük van ! ,
Velencén hol?
Nekem sem az fndi sem a nopara nem szimpatikus.
A telek Kulcson van , Dunaújváros előtt a 6-os úton . Jöhettek ide is , csak amikor megyünk gofrizni akkor , hogy megyünk át Velencére : 1. mi gyorsan motorral , de akkor ti nem találtok oda , 2. mi lassan előtted motorral , te meg elütsz minket ? 3. Fndiék gondolom a Noparáékkal mennek bicskéről . Amelyik szimpatikus .
Én kocsival nem tudok úgy mozogni, mint motorral.
Há' hun az a telek?
De lemehetek Velencére is....megállok a Velence tábla mellett
A telek a 6-oson van . Találkozzunk Velencén , vagy idejöttök , vagy az Fndiékkel is mehettek , mert ők tudják , hol a gofris .
Én elindulok a családdal kb. 13 h-kor Óbudáról. Átmegyek a városon és elkezdek menni a 7-esen....
A többit találjuk ki
Viccet félretéve , hogyan is legyen a holnapi nap .
Krix?
Inox ?
Minek hívjalak , nem eszem húst ? !
Híjjá gyorsan pusti!