Ja a Gekko nevü barim mondta egyszer "üjj rá a motorra és menny, elfelejted az összes bánatodat" igaza volt! Gekko avasárnapi túrát neked ajállom! Köszönöm az akkori mondatodat!
Szal talán elösször is elnézést kérek az uncsi dumáért, de sajnálom, h vasárnap kissé szar kedvem volt, de összecsaptak a felhők felettem! Munkahely váltással, az autom sőt a motor eladásával volt tele a fejem! Hozzáteszem nem az én okosságom, hanem a főnökömé! Borzaszto napokon (heteken) vagyok túl, mára derült ki ,h a hejzetem jobb mint gondoltam volna, sőt további feladataim is lesznek a cégnél, ugyhogy heppy minden!
Elnézést, ha bárkit is untattam volna a dumámmat, de titeket a barátaimként tisztellek, éshát a barátokkal illik megosztani mindent! Na szasztok!
Vinnem kell a gyerkőcöt aludni, mert ugat az asszony (ember)! Örültem a szerencsének, remélem még idén tudunk egy közöset motorozni. Sziasztok, jó éjszakát
Elnézést, ha bárkit is untattam volna a dumámmat, de titeket a barátaimként tisztellek, éshát a barátokkal illik megosztani mindent! Na szasztok!
Ugye....én itt vagyok...engem nem utasítgat senki.
1 totot is feladok ezért sőt még kaparós sorsjegyet is veszek
de az is lehet hogy vissza jövök, vagy nem