szeretem az egyenes embereket
Majd ha akarod,elmondod az "oroszlánrészemet"
Jó éjt Nektek,ha minden ok,akkor 30 adikán motorral mehetek,addig tán ok lessz a kezem,remélem jogsim is lessz még ,ha nem akkor zsebreteszem a rendszámot,és úgy megyek le....öööö...izéé,ott rendőrmotorosok is lesznek....akkor rendszámzsebretevő projekt sztornó
Te ma kivételesen nyomi vagy de divatos vagy ezáltal
(hogy mennyit kellett gondolkodnom,hogy mivel válthatnám ki ezt a "jól áll Neked" szöveget,igy is állandóan buzit kiált mindenre..hát még erre mit zizegett volna ..)
Köszi Krisz, de már te is bizonyitottad, h nagyszerü ember vagy!
Ahelyzet az, h vasárnap az utolsó forintjaimat tankoltam a motorba, úgy ereztemez az úccsó gurulásom lesz veletek, mára megváltozott minden, allig várom, h újra mehessünk!
Mi ez a nyálaskodó buzi duma itt , mi ? Hívő lettél vagy mi a fasz ? Ha valami bajod van , ne tartsd magadban , segítünk , azért vagyunk ! Kinek basszam szét a száját a kedvedért , mi ? Kicsi vagyok , de nagyon aljas !
Majd ha akarod,elmondod az "oroszlánrészemet"
Jó éjt Nektek,ha minden ok,akkor 30 adikán motorral mehetek,addig tán ok lessz a kezem,remélem jogsim is lessz még ,ha nem akkor zsebreteszem a rendszámot,és úgy megyek le....öööö...izéé,ott rendőrmotorosok is lesznek....akkor rendszámzsebretevő projekt sztornó
Ez a GRKRIX-KRAX tényleg búza......rámászni a Szabolcsra....holnap....
Biztos nem a farkára gondoltál....
(hogy mennyit kellett gondolkodnom,hogy mivel válthatnám ki ezt a "jól áll Neked" szöveget,igy is állandóan buzit kiált mindenre..hát még erre mit zizegett volna ..)
Dudál?
Én előtte vagy utána irkálok..... nálunk 1-essel kezdődik a főnök személyi száma.
Ahelyzet az, h vasárnap az utolsó forintjaimat tankoltam a motorba, úgy ereztemez az úccsó gurulásom lesz veletek, mára megváltozott minden, allig várom, h újra mehessünk!
Ha valami van benne én nem segítek neki, hogy ne tartsa magában.....te lehet, hogy azért vagy, de én nem!
Henti, ez egy burkolt ajánlat volt GRKRISZ-től.....vágod? Naná, hogy vágod, hisz hentes vagyol....