Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na csöndben mórikázzatok,mert aludni mentem,csáá
Azt mondta az orvos elmehetek!...vagy elmebeteg?
szeretem az egyenes embereket
Majd ha akarod,elmondod az "oroszlánrészemet"
Jó éjt Nektek,ha minden ok,akkor 30 adikán motorral mehetek,addig tán ok lessz a kezem,remélem jogsim is lessz még ,ha nem akkor zsebreteszem a rendszámot,és úgy megyek le....öööö...izéé,ott rendőrmotorosok is lesznek....akkor rendszámzsebretevő projekt sztornó
Bammeg Gino te elmeroggyant vagy!
Ne szégyelld , hogy van pénzed , ne szégyelld ! Nem Szabolcs , mondtam már : YVETT !
Miket hallok? Szabolcson?
Ez a GRKRIX-KRAX tényleg búza......rámászni a Szabolcsra....holnap....
Te huje nem meggazdagottam csak nem szegényedek el! Szabolcson vagyholnap?
Hát most mi van ? Ha ettől érzi jól magát , tőlem fizethet is ! , ,
Oroszlán része.....
Biztos nem a farkára gondoltál....
Te ma kivételesen nyomi vagy de divatos vagy ezáltal
(hogy mennyit kellett gondolkodnom,hogy mivel válthatnám ki ezt a "jól áll Neked" szöveget,igy is állandóan buzit kiált mindenre..hát még erre mit zizegett volna ..)
Ez de durva.....
Nem is gondolod, h oroszlán részed van benne! Imádlakvalahány ujjú Gekko!
Na akkor itt az alkalom , holnap ! Gyertek ! Mindenkinek fizethetsz !
Nyasgem
Csak nehogy a vonat legyen az alagút végén...
Dudál?
Én nem helyette irkálok... ne magadból indulj ki!
Én előtte vagy utána irkálok..... nálunk 1-essel kezdődik a főnök személyi száma.
örülök hogy "kisütött" a napocska Nálad is
Köszi Krisz, de már te is bizonyitottad, h nagyszerü ember vagy!
Ahelyzet az, h vasárnap az utolsó forintjaimat tankoltam a motorba, úgy ereztemez az úccsó gurulásom lesz veletek, mára megváltozott minden, allig várom, h újra mehessünk!
Ne beszélj többes számban!
Ha valami van benne én nem segítek neki, hogy ne tartsa magában.....te lehet, hogy azért vagy, de én nem!

Henti, ez egy burkolt ajánlat volt GRKRISZ-től.....vágod? Naná, hogy vágod, hisz hentes vagyol....
Nem mindíg ez a megoldás . Néha nem árt ha van aki segít .
Háá mit szarakodsz még ? Ha nem megy ennyi idő alatt sem , írkálj ide helyette mint a Gino ! , ,
Attól érzem magam erősnek, hogy a gondokat egyedül oldom meg!
Mi ez a nyálaskodó buzi duma itt , mi ? Hívő lettél vagy mi a fasz ? Ha valami bajod van , ne tartsd magadban , segítünk , azért vagyunk ! Kinek basszam szét a száját a kedvedért , mi ? Kicsi vagyok , de nagyon aljas !