Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Komolyra forditva a betüket, Gino annyira segitőkész,király csóka,hogy nem mondanék rá rosszat soha,és ezt Ő is tudja(asszem )
úgyhogy bekaphatjátok kis gecókák,meg lesztek buffogtatva
azt inkább nem kommentálnám hogy hogyan néz ki a fényképen

asszem ez elég magas
ÉÉÉÉn keménykedtél aztán meg ránkfogtad gyanútlan kv-zókra szegény GrKriszt meg fogságban dolgoztatod ezt tudja meg az apeh
az meg az én ujjam ,húú bazz,ennyire csúnya ? na majd szebb lessz ez,ha nem akkor utólag még mindig levágathatom,nem
de piszook vagy bamme
itt azt mondja ki az a Ginó
hát te, mert megint leléptél
ne tagadd
meglát és tipli
még van kiped tezsvir? tojjadmánfelfele
de juszt sem kell
lehet ettől állt be a derekam? és ki a buznyák,te kis elektromos rezsó? de azért
hazajöttem,levittem Jennykét(kis édibédi Yorki kislány ),pisike-kakika,és ledőltem,mert fájt a hátam,most nem tudok felkelni,beállt a derekam asszem.... megyek kiváltom a rokis matricámat bazz
údeszépazamotor
már próbálkozik a buznyák
ezt aláírom!
Lótok futok és jelentkezek!
meg külömben is qrvajófejvaokám
intézd a dolgaidat,miattam ne roohangálj,énnekem még kb 2 hét amig használni tudom majd(a doki xerint 2 hónap )
Oks, csörgök mindenképp, fasz kivan, vettünk tetőanyagot mert csinálunk kocsibeállót, erre kiderül hogy kevés az anyag, rohangálás van. De megpróbálok ma átmenni. hívlak majd
de ráér 7főn is
holnap reggel Pécsre megyek,de este is jöhetsz,itt vagyok Budaörsön...
Hali, holnap merre leszel? Lehet hogy nem fogok átérni a kamerával ma, párom dugóban áll és még el kell mennünk ma tetőanyagot vásárolni. Vagy ha nagyon kell ma akkor átugrom este lakásra!Sorry!
Na ezt a "magaslabdát" ki csapja le Habár lehet senki sem lessz,mert fosnak Hycomat tesómtól,hogy kiirtja a pofátlanokat
Nálad hogyan lehetnek,amikor itt voltak Nálam,az én KV zómban Na Neked is csúszik a kuplungod a fejedben,vagy volt valami tudatmódositó szer ebéd után desszertnek
kykee ! szerdán almádiban leszek. lehet jól jönne majd egy ölelés
Keritő lettél tesó? Hycomat tesóm