Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inox ?
Nem írja ide , hogy mikor is . Amióta megadtam a számomat neki , egyfolytában ilyen szerelmes-análos-játszunkhomokozósat sms-eket küldözget . Ez de buziii !
amúgy ma annyit nevettem hogy már semmi erőm nem maradt.van egy munkatársam akinek olyan szövege van hogy az már nem egészséges.azt mondta ma nekem,agyonüt és eltemet a ganéba na ehhez mit szóltok?szép kilátásaim vannak,mi?meg elment csajozni,és azt mondta a lányoknak hogy becsapok közétek mint menyét a tikólba gondolhatjátok micsoda sikere lehetett
csá malaka puttana
jól tetted igazad is van nehogymáá'n
be is vágtam az ajtót,csak úgy buffant
nem azt kell mondani hogy szabadnapos vagy és pont most nyomtál be egy fél üveg gyümölcsvodkát és kapjátok be
holnapra bevállaltam a barátnőm gyerekét is,már nem mondom vissza.
légy kiminy csaj e,ne hagy magad

mán megbeszétük hogy a pösti gyerekhez tudunk mi alkalmazkodni
Szia!
Jogos..... , azt kell mondani, hogy elutaztál messzire, ennyi.
jó estét na ma aztán minden voltam:köcsög,szemét és egyebek de csak azért mert be akartak híííni dolgozni a szabadnapomon és azt mondtam hogy NEM
holnap hol?
De ti úgyis gyorsabban mentem, mint én tudok...pedig nekem is 1300 Suzuki lesz a seggem alatt...
Biztos meg sem vártok....
Áh....vissza is fordulok majd félúton.
Holnap , mikor ?
Ugye?
azt mondta hogy Drágám nem tusz olvasni az nekem szólt
hú de jót mentem a kis kutyulimmal nem olyan mint az a giszer vagy mi
Szia!
Jaaa...éééérteeeem!
Rendeltél a tiszteletemre velencére a kajáláshoz tűzijátékot! Örülni fog neki a gyerek!
Sziasztok Álomgépesek !

Kykee Drágám, pénteken recsegek ám! Remélem az smst megkaptad... Már alig várom
Pesten igen . De mi Velencére megyünk !
A tűzijáték nem este lesz?
Na akkor . Tüzijátékos gofrizás Velencén kb. kora délután . Fakultatív a program , bárki jöhet .
1. Grkrisz+gofriné
2. Fndi+a csaja
3. Gino+Kelly family
4. Sütiapi
5. Henti ?
6. Nopara+Noparáné(hekk+gofri hadosztály)
7.
8.
9.
10.