Köszi Gyula. Halálosan nagy arc. Kant hoztunk. Az itthoni kanári szigeteki szuka. Tegnap este még nem lehetett oda engedni hozzá csak ölben. Féltünk, h öröméban az 50 kg jával megtapossa. Ma már
játszottak szülői felügyelet mellett. A kicsi egyből szopizni akart, Lora elis feküdt neki. Mérges vagyok mert emailban azt írták, h 7 hetes. Leértünk Szeged mellé a kutyusért kiderült pont 6 hetes.
Szépen néztem. Hívóneve: TURBO
Kykee!
Hát ez az!
Csak már az útszéli "integetők" nincsennek!
Élmény volt tegnap 3 * menni. Kevés autós volt, bár itt egy "autóval" behajtani tilos tábla elkélne!
Jóreggelt!
Biztos, h nem! Szépen hozzáigazittya a guruláshoz a többi hétvégi progit, azt beírja magát, én is ezt csinálom! Az 5let jó, tuti, h sokan leszünk
Basszus Szilárd! Sajnáloma történteket, mielöbbi felépülést!
Na meek motorolni, szasztok!
Xevaasztok!
Most értem haza,a holnapi Slovakot kihagyom,nem ok a koránkelés,főleg nem holnap,ma egy kicsit sokat utaztam sokkeréken
Jó utat,vigyázzatok Magatokra!
Brutál jó volt jó idő volt, jó volt a társaság, szép volt a hely, jók voltak az utak! Köszi Tésanyi, jó napom volt ma!
jól ebasztátok hogy nem jöttetek el.
király utak full szerpentin kilómétereken keresztül és össz vissz két rendőrt láttunk hazafelé
játszottak szülői felügyelet mellett. A kicsi egyből szopizni akart, Lora elis feküdt neki. Mérges vagyok mert emailban azt írták, h 7 hetes. Leértünk Szeged mellé a kutyusért kiderült pont 6 hetes.
Szépen néztem. Hívóneve: TURBO
Szlovákiában ésszel tessék menni! Magasak a büntik, euróban pláne!
Hát ez az!
Csak már az útszéli "integetők" nincsennek!
Élmény volt tegnap 3 * menni. Kevés autós volt, bár itt egy "autóval" behajtani tilos tábla elkélne!
Biztos, h nem! Szépen hozzáigazittya a guruláshoz a többi hétvégi progit, azt beírja magát, én is ezt csinálom! Az 5let jó, tuti, h sokan leszünk
Basszus Szilárd! Sajnáloma történteket, mielöbbi felépülést!
Na meek motorolni, szasztok!
Szép kutyus
Most értem haza,a holnapi Slovakot kihagyom,nem ok a koránkelés,főleg nem holnap,ma egy kicsit sokat utaztam sokkeréken
Jó utat,vigyázzatok Magatokra!
Para,te + feküggyed ki a 7 heinekkent meg a 3dl birskörtét
Szasztok hunyok én is! Jóccakát
Köszi a kv-t meg az ücsit! Vigyázzatok magatokra!
Én is elteszem magam holnapra.