Én ma beszéltem véle,bár nem túl sokat! Én is épp rá várok!
Sajna vasárnap nem voltunk itthon!
Mizu van veletek? Kerekedik már a poci?Na nem a tiéd,mert az már eleve ...... !
Mondom, ne a "gyorsanmenésre" gyúrj.....azon a rövid pályán úgysem lehet. Nem arra való.
Kanyarodj.....kanyarodj.....kanyarodj....nem kell gyorsan....csak kanyarodj...minél többet! Azért annál gyorsabban menj, hogy nehogy eldőlj a kanyarban....
Hi all!
Mégis csak gurulok egy jót Kakucson! Rábeszélt a rangidős Remélem jó lesz és kavicságy mentes!
Oldklu "bácsi": 2 sonkás-sajtos, 2 szalámis-paprikás kiflit lécci, az almalevet szeretem!
Jaaaaa és miután azt mondtad, hogy az órával bajban vagyok egy ébresztőt is kérnék!
Én ma beszéltem véle,bár nem túl sokat! Én is épp rá várok!
Sajna vasárnap nem voltunk itthon!
Mizu van veletek? Kerekedik már a poci?Na nem a tiéd,mert az már eleve ...... !
Holnap 11 körül,vagy csütörtökön du 2-után!
Mi van kykee-vel? ki tud vmit róla?
Syrus! hívtalak vasárnap, ippeg arra jártunk-keltünk
mi a helyzet a GSRpóló nevű hadművelettel, mert piszkosul hordanám meg tisztán is
Kanyarodj.....kanyarodj.....kanyarodj....nem kell gyorsan....csak kanyarodj...minél többet! Azért annál gyorsabban menj, hogy nehogy eldőlj a kanyarban....
De ez a 5 órás kelés! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mégis csak gurulok egy jót Kakucson! Rábeszélt a rangidős Remélem jó lesz és kavicságy mentes!
Oldklu "bácsi": 2 sonkás-sajtos, 2 szalámis-paprikás kiflit lécci, az almalevet szeretem!
Jaaaaa és miután azt mondtad, hogy az órával bajban vagyok egy ébresztőt is kérnék!
ui: TITOK
Nekem jó csütörtök du,péntek de(12-ig)