Köszönöm az infot!
Akkor valószínű, hogy leesett a gumiról az anya! Már csak azt nem tudom, hogy a belső gumit, hogy tudom kiszedni?Csak ki kell húzni vagy van valami trükk?
Belül van egy gumi és mögötte egy anya. Abba kell belecsavarozni a hosszú csavart. Ha elmozdult vagy leesett a belső gumiról az anya, akkor nem fogod tudni belecsavarni. De az is lehet, hogy csak elforog.
Ha tudod, vedd ki a belső gumit és az anyát. Kapasd bele a csavart az anyába és úgy dugd be a kormányba aztán húzd meg.
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a GSR--ről leesett a jobb oldali kormány súly és nem tudom visszarakni! Az a probléma, hogy a kormányba lévő csavarra nem tudom rácsavarozni! Vagy elmozdult és beesett a kormányba, vagy nem tudom! Hogy van összerakva? Tud valaki segíteni? Szétszedte már valaki?
Valaki rakna fel egy service manualt GSR600-hoz vagy küldene a cs.vantara@freemail.hu-ra?! (angolt vagy magyart) Köszi!
1. kép tiszta fehér
2. kép, remélhetőleg kb. ennyire színezi a két LCD-t úgy, ahogy mondtam
3. kép, kék műszerfal
Középre viszont nem kellene két fehér, mert kivilágosítja nagyon a mutatót. Ott meg kellene hagyni egy narancsot.
Akkor valószínű, hogy leesett a gumiról az anya! Már csak azt nem tudom, hogy a belső gumit, hogy tudom kiszedni?Csak ki kell húzni vagy van valami trükk?
Ha tudod, vedd ki a belső gumit és az anyát. Kapasd bele a csavart az anyába és úgy dugd be a kormányba aztán húzd meg.
ilyen szinek vannak a bukómba is
Rendes srác aki adta...
Jó lett a ruha?
Jó éjt mindenkinek!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a GSR--ről leesett a jobb oldali kormány súly és nem tudom visszarakni! Az a probléma, hogy a kormányba lévő csavarra nem tudom rácsavarozni! Vagy elmozdult és beesett a kormányba, vagy nem tudom! Hogy van összerakva? Tud valaki segíteni? Szétszedte már valaki?
Joccakát mindenkinek!
Remélem holnap kegyes lesz az időjárás és gurulhatok-tunk 1 rövidet!