Nem kurva kék hanem kurvára kék! A feketéhez képest nekem ez kék kék, DE GSR KÉK igaz
Micsoda tippeket kapok! Akkor mennyi is?
(nem akarok alkudozni, de miért van neked 2 db belőle egy kevés volt, nem volt elég magas?
ÁLLLLAT! Inkább megvárom amíg nem találok feketét! Az előző vason volt, ez meg annyira új, hogy az csak na! nem is mentem még fejidom nélkülivel előtte. A fejidom, nagyon nagy zajt csinál a sisakomon, lehet, hogy a Shoei Multitech hibája, 140 felett annyira nem jó kipróbálok egy X-spiritet vasárnap!
Okés! Mehetünk, úgy is hétvégén sisaktesztelésben leszek! MEGKEZDTEM A SZEZONT! Mentem 50 kilcsit ma! M1-M7 M0, Budaörs, meg a városban csavarogtam jeeeeeeeeeeeeeee
ja. sztem én már megvilágosodtam de nem röhögni: az általad feltett 2. számú képen lévő lemez lejött a gyári kipufogóval együtt, de nem lett visszarakva szerintem (merthogy itt van lent a tárolóban rajta a régi dobon)...
hali! még ha lefényezteted is jól jársz vele. vagy csináld úgy mint én veszel egy másszínű fejidomot, majd megpörgeted a levegőben a motort, hozzávágod a földhöz, megcsúsztatod, majd lefényezteted amilyen színűre csak akarod
Micsoda tippeket kapok! Akkor mennyi is?
(nem akarok alkudozni, de miért van neked 2 db belőle egy kevés volt, nem volt elég magas?
habár nem a legköltségkímélőbb....
Na megvan e már hogy mi is kell a gépsárkányhoz?
Vasarnap gurulhatunk egy kort ha valoban szep ido lesz
Léptem.