Nem! nem tudom miért! Pár képet lát a gépemen de azokat pont nem akarom feltenni. www.raam.hu ide kezdem töltögetni max, ennél jobbat nem tudok. Egy régi céges oldalam, csináltam egy új menüt! Majd még kiprószálom a winnel, hátha az IE felteszi.
Igy van! Nem kellene a hideg aszfalt miatt ósszekaristolni a Qtyákat meg gazdijukat sem !
Én is sztornózom a mait,mert még vizes minden,és NEM VIZISÍZNI AKAROK?HANEM MOTOROLNI MÁR!
na, akai ma vagy holnap mocizni fog annak üzenem, hogy legyen óvatos és vigyázzon magára mert még hideg az aszfalt és az autósok sincsenek felkészülve a motorosokra
már nagyon mennék énis de itt nálunk még nyakig ér a sár az udvarban
Kalispera Hristos! Ha kiásom Zuglóból,akkor már itt marad velem,tehát vasárnap délig dolgozom,akkor zárom a "caffenio"t és motorolás kezdődik.Hívlak majd hogy hogyan alakul.
Én is sztornózom a mait,mert még vizes minden,és NEM VIZISÍZNI AKAROK?HANEM MOTOROLNI MÁR!
na, akai ma vagy holnap mocizni fog annak üzenem, hogy legyen óvatos és vigyázzon magára mert még hideg az aszfalt és az autósok sincsenek felkészülve a motorosokra
már nagyon mennék énis de itt nálunk még nyakig ér a sár az udvarban
Még mindíg van néhány GSR motyóm eladó,alkuképes áron:
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Vajon szép időnk lessz ma?
Lassan le lehet venni a takarót a gépekről !
Én 186 cm vagyok és semmi bajom a motor magasságával....
én az emelőszemet tőlük rendeltem