Hm,csupa szar hír!
Na megyek is fuvarba,remélem mire visszaérek már csak jó hír és sok marhaság fogad,derűs sorokat olvasok
Mint anno,csak a hülyeség ment
Most hívott zaklatottan egyik barátom, hogy egy ugyanolyan GSR-t látottt a csepeli gyorsforgalmi végén, mint az enyém, csak éppen darabokban... Pilótája elhunyt ! Vigyázzatok magatokra
jó reggelt. A bűnöző kurva anyjukat, ennyit régen mentem mint most, már 5-kor ébresztettek, hogy balhé van, és este 10-re éretem haza a börtönből.És az időjárás is megbaszhatná, hát így hogy éljem ki a motorozás utáni vágyamat?
Hú vazze nincs valami nagy forgalom mostanában! (mondom én!)
Jó van jó van csak hát kúva sok a meló és amikor hazaesek örülök,ha az ágyat megtalálom!
De lassan ennek is vége lesz! Még 2-3hét amit 1000-rel nyomnom kell!
Amúgy kivel mizu?
Igen! ezt mindenkinek meg kellene nézni,bármilyen szörnyű,amúgy a zenei aláfestés ZSIIIIIIR!kis Metllica sosem árt!
(nem találom a hosszú i betűt bakker)
Bevallom férfiasan, még sosem néztem milyen szerszámok vannak a motorhoz.
A műhelyben van minden, ami kell.
A légszűrő csere biztosan megoldható a motorhoz kapott szerszámokkal. Gyertyakulcs nem tudom van-e hozzá.
Az olajat is könnyű lecserélni, az olajleeresztő csavarhoz kell egy kulcs. A szűrőhöz vagy szerszám, vagy erős kéz.
Egy átlagos, garázzsal rendelkező háznál biztosan vannak olyan szerszámok, amikkel könnyen elvégezhető a művelet.
Mi tehetünk hogy ne unatkozz?
Addig fújok neked ilyen színes gömböket és füstöt pattintok a közepébe!
De ameddig ezt filmre vesszük,addig vetkőzz le és őrizd a ruhádat.....
Hm,csupa szar hír!
Na megyek is fuvarba,remélem mire visszaérek már csak jó hír és sok marhaság fogad,derűs sorokat olvasok
Mint anno,csak a hülyeség ment
Sziasztok