Hello mindenki ma megvolt életem legnaggyobb túrája 788kmzsibbadt is a seggem rendesen.De ez az én hibám,minden inkább zsebbe volt pakolva mert nem szeretem a táskás témát.Hasonló élményekben,és kilóméterekben gazdag szezont kívánok minden KUTYULI tulajdonosnak.
ŐŐŐŐŐ!
Mint ötletet,felvetném hogy valami,a közeljövőben lévő motoros talira elmehetnénk mint GSR HEJTARTÓK és bulizhatnánk eggyet .Ötletek? melyik tali hol? előtte guriga?vagy ilyesmi .
Bírom a kritikát !..Írjatok
Szia Hlaci, csak most kukkantottam rá az adatlapodra, Heves megyében merre laksz? Csak mert eredetileg én is Hevesi vagyok, Hatvan mellett laktam, és most is majdnem minden hétvégén ott vagyok (főleg mióta megvan a motorom).
Jaja, faterom chopper-es, és mindig azzal szivat, hogy nincs plexim. De még mindig jobban nézek ki, mint ő a fél négyzetméteres tolólappal.... Erre nem kell, és kész, bár ez csak az én véleményem.
Helló mesterek! Olvasva a fórumot látom sokan gurigáztatok a 7végén. Vasárnap Aszód és Gödöllő között lenyomott egy GSR, rózsaszín dzsekis hölgyel hátul, sajna akkor más kocsival pöfögtem haza... De nem panaszkodom ,470 kilométert azért sikerült problémamentesen kirándulni, de azért találkoztam néhány "beteggel" a Mátrában. Percről percre jobban imádom, és minden méter egy élvezet. Már alig várom megint, hogy mehessek!
Februárba vettem egy 2006-os GSR600-as motort,esetleg tudtok hozzá sportkipufogót ajánlani elfogadható árba,gondolkodom,hogy a gyárit át kellene cserélni valami frankó sportkipufogóra!Ha esetleg tudtok eladót az is érdekelne!
Előre is köszönöm!
Néha felírhatnátok ide is,h mikor merre mentek,hátha veletek tartanék!