1: micsináltál a tzr-el? 2: milyen póló kellene? fateréknak nyomdájuk van, meg lehet próbálni kitalálni valami jó kis pólót.. az adatlapomon a hátulról vett képemen is a pólót mi csináltuk magunknak. meg az fzr-en az FZR-matricát is...
vagy az apósom a furcsa? kb 30 éve autószerelő...senki más nem nyúlhat az autónkhoz csakis ő...A motort is vágja, a teljes motorcsere, tisztítás, törött alkatrészek cseréje, kábelbekötés olajcsere stb megvolt 1,5 nap alatt és nem dolgoztunk egész nap, a tényleges meló kb 6 óra volt....
Miért ebben mi a gáz? Azt hiszed a szervízben mást csinálnak? Ott se varázspálcával oldják meg..
Amúgy meg én már szivet is cseréltem a vasban, úgyhogy nem kell megijjedni egy olajcserétől...
Tudod pont most gondoltuk,hogy fel lesz árazva a gép,mert minden érdeklődő első kérdése,hogy miért ilyen olcsó a gép? Komoly hibája egyáltalán nincs,ami fontos azt már leírtam a fórumra. Képeket keresek még,ha tudok. Kis türelmet.Az akra nem zavaró,faterom Z750-t hajtott Bódissal,és ha vmi,akkor az aztán üvöltött mint az állat ,bár gondolom a KTM másféle hangot produkál.....
képeket tegyél fel majd,ha lesz időd