igen
De pl amitnekem mutattk ott xl lett volna a jó,
megnekünk amivan a kerékpárboltba azis másmegint ott meg már xxl...
na mind1
Bukót csak próbálva. Nekem azt mondták amikot felpróbálom éskényelmes meg nem nyom, azt tegyem vissz szépen a polcra és kérjek egy kisebbet, így is tettem...
a 2. utamon sirva szálltam le a motorrol mert annyira szoritott, legalábbis annyira nem éreztem jól benne magam, most meg teljesen tökéletes egy 3 hónapos hordás után
ehh
szófosásom van
Erre táblázatokra nem érdemes adni.
Nekem 60as a fejem és L es bukóm van, minden bukó más méretezésü, + még minden fejforrma más és ezért nem biztos hogy egy márkán belül mindenkinek kényelmes lenne ugyanaz a bukó.
Jogsi nélkül is lehet motort venni. Alkalmi vételt nem kihagyni. Úgysem leszel racionális ha a motorosbogár bemegy a fejedbe és elkezdi rágni az agyadat. Szerintem most sok fejbologatos
depressziós motorst képzelj el.
Mostmár Qrva ideg vagyok, megállt a tudomány a gyerekis csak néz ki a fejéból. 1 matek maradt.
-l4 - xl+5, ha például x helyére -3 at írok akkor azt így számolom -l4-(-3)l+5 , y=-2. Ez egy abszolútértékfüggvény , de ha ábrázoljuk akkor lineáris függvénykép jött ki. ?
Segítség matéktanárt kérünk.
Illetve arra gondoltunk, hogy a l-3l = 3, akkor -l4-3l+5 = -1 + 5 = 4 így már oksa a függvénykép.
Jó ez így ?
De pl amitnekem mutattk ott xl lett volna a jó,
megnekünk amivan a kerékpárboltba azis másmegint ott meg már xxl...
na mind1
Bukót csak próbálva. Nekem azt mondták amikot felpróbálom éskényelmes meg nem nyom, azt tegyem vissz szépen a polcra és kérjek egy kisebbet, így is tettem...
a 2. utamon sirva szálltam le a motorrol mert annyira szoritott, legalábbis annyira nem éreztem jól benne magam, most meg teljesen tökéletes egy 3 hónapos hordás után
ehh
szófosásom van